|
|
| Autor | Správa |
|---|
Sarinka Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
 | |
 | |
cleo Winchester

Počet príspevkov: 4946 Bydlisko: Wales Nálada: upršaná :D Registration date: 10.05.2008
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 01.05.10 22:30 | |
| Nieee  |
|
 | |
Sarinka Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
 | |
 | |
cleo Winchester

Počet príspevkov: 4946 Bydlisko: Wales Nálada: upršaná :D Registration date: 10.05.2008
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 01.05.10 22:42 | |
| Alebo tam mali dat, ako guest star Davida  LOL si predstav, že by tam bol namiesto tej doktory a Doc: "Hello, i'm doctor" Sam: "Doctor who?"  |
|
 | |
JMMM Lovec v plienkach

Počet príspevkov: 208 Age: 25 Bydlisko: Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada: daždivá Registration date: 21.11.2009
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 02.05.10 9:34 | |
| Takže, asi sa nebudem dnes ničím líšiť, Crowley je božský, pardon démonský  . Proste ako si nechce natrhnúť tú jeho nádhernú prdelku (podľa jeho vlastných slov) a radšej vystavuje prdelky Winchestrovcov (a tie teda nádherné sú  ), tak to bolo asi na epke najlepšie  . A milujem chlastajúceho Sama  , ešteže nám ho v poslednej sérii tak často dopriavajú. No a pridávam sa k tým, ktorí sú nešťastní z toho, že ich imdb okašľalo a mal sa tu objaviť i Lucík. No ako som hľadala, tak som hľadala a on nikde  . Hanba im. |
|
 | |
andy Pocestný duch

Počet príspevkov: 50 Age: 34 Bydlisko: bratislava Nálada: v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date: 06.11.2008
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 8:03 | |
| Mne sa viac tiez pacili predchadzajuce epizody, aj ked bol Crowley zabavny  . Nepaci sa mi samotna myslienka, ze spolupracuju s demonom. Dobra bola ta hlaska, ked Crowley sam povedal, ze toto dostanes, ked spolupracujes s demonom  , potom ako zabil tie ludske stity. No a fakt dufam, ze Bobby nepreda svoju dusu, lebo by to uz bol nekonciaci kolotoc. A Brady sa mi tiez pacil, ako hral, dalo sa na nom zasmiat. Zato Sam sa tvaril divne, stale mu tak nejako trhalo tvarou, akoze sa strasne snazi ovladnut. |
|
 | |
Fay Diabolský admin

Počet príspevkov: 2327 Age: 25 Bydlisko: psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada: *tudududú tudútúúúú* Registration date: 03.03.2009
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 10:03 | |
| | citácia: | | Nepaci sa mi samotna myslienka, ze spolupracuju s demonom. |
a čo Ruby v predchádzajúcej sérií?_________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|
 | |
JMMM Lovec v plienkach

Počet príspevkov: 208 Age: 25 Bydlisko: Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada: daždivá Registration date: 21.11.2009
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 20:25 | |
| Nebol v prvej epke seriálu Brady černoch? Alebo sa mi to len zdá? |
|
 | |
Fay Diabolský admin

Počet príspevkov: 2327 Age: 25 Bydlisko: psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada: *tudududú tudútúúúú* Registration date: 03.03.2009
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 20:29 | |
| to nebol Brady - aspoň teda v Pilote ho menom neoslovil.. možno ťa zmýlilo to čo povie Sam: We're not like Brady's.. na IMDB je ako Sam's friend, takže myslím, že to nie je Brady.. _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|
 | |
JMMM Lovec v plienkach

| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 20:45 | |
| Hej, presne pre toto som si myslela, že to je on. Presne by sa to hodilo, že: "Ja by som sa chválil" (alebo také niečo, nepamätám úplne presne), no a Sam mu odvetil, že však on nie je ako Bradyovci, teda mi to prišlo ako keby to vravel naňho. Ale však to je jedno, len ma to zaujímalo  . |
|
 | |
Fay Diabolský admin

| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 04.05.10 21:07 | |
| Sam tým Brady's odkazoval na jeden TV seriál čo chodil v US o jednej veľkej rodine.. volá sa to Brady Bunch.. on mu potom predsa odpovedal že oni nie sú ako Huxtable - tým myslí Cosby Show _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|
 | |
JMMM Lovec v plienkach

| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 05.05.10 8:08 | |
| Až tak ďaleko moje znalosti amerických seriálov nesiahajú  . Ale ďakujem za vysvetlenie.  |
|
 | |
Fay Diabolský admin

| Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 05.05.10 8:39 | |
| nie je zač.. to vieš, profesionálna deformácia  _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|
 | |
Ellen Žltočočko

Počet príspevkov: 692 Age: 42 Bydlisko: SR Nálada: hope never dies... Registration date: 23.03.2008
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 05.05.10 21:06 | |
| Ešte som zabudla, čo mi v tomto dieli vadilo. To, ako Dean povedal, že Crowleymu verí. Nie, že ho potrebuje, alebo že jeho ponuku chce využiť, ale "že mu verí". To mi pripadalo voči Samovi ako podraz. Veď koľko krát mu vyhadzoval na oči, že veril Ruby a len nedávno mu dal najavo, že už začína veriť aj jemu. A teraz Crowley? Ani sa nečudujem Samovi, že hneď siahol po fľaške. Aj keď ten rozhovor cez telefon medzi Samom a Bobbym, pri ktorom obaja poťahovali z fľašky bol fakt dobrý. Strašne by som chcela vedieť, ako mienia dostať Lucifera späť do tej klietky. Ja by som navrhovala, aby bol Sam volavkou. Aspoň by to bolo napínavé.  |
|
 | |
majtika01 Pocestný duch

Počet príspevkov: 50 Bydlisko: Dunajska Streda Nálada: I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date: 09.01.2010
 | Predmet: Re: 05x20 The Devil You Know 14.05.10 14:31 | |
| Zaujímavá epka ( nebude mojim trhákom, ale dalo sa, veľa vecí sa v nej zase objasnilo a nových vecí sa vynorilo )...no som celkom zvedavá, ako to skončí s Bobom...a Crowley...iný frajer...Lúbilo sa mi, ako sa najedoval...čistá elegancia...pohľad ojeb....ča a obchodníka v jednom. Presne vedel, ako ma s Deanom jednať, aby ho dostal tam, kam potrebuje. No neverím mu ani za mák...toto ešte zle dopadne aj keď tvrdí, že je na ich strane, ako sa to vezme...On je na vlastnej strane, len sa potrebuje za niekoho skryť...Proste BUSINESS je BUSINESS. Dôležité je, že si zachráni svoj pekný a skvele vyzerajúci ZADOK a jeho obľúbený oblek zostane bezo škvrny. No Sam začína mať na mále...neviem, prečo začínam mať ten pocit, že sa schyľuje k najhoršiemu  |
|
 | |
|