|
| | 05x09 The Real Ghostbusters | |
| |
| Autor | Správa |
|---|
Fay Diabolský admin

Počet príspevkov: 2327 Age: 25 Bydlisko: psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada: *tudududú tudútúúúú* Registration date: 03.03.2009
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 15:24 | |
| dion: ja ti teda neviem, mňa to urazilo a dotklo sa ma to a nereagovala som ani z polovice tak, ako som pôvodne chcela.. zase z toho vyjdeme ako naväčší idioti, je mi to už jasné a zvykám si, ale prečo by som sa nemala postaviť za svoj názor? _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|  | | cleo Winchester

Počet príspevkov: 4946 Bydlisko: Wales Nálada: upršaná :D Registration date: 10.05.2008
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 15:31 | |
| Aha jasne dion, takze vsetci si mozu pisat, ale my nie, lebo mame iny nazor??? Ja som si neni vedoma, ze by som prudko reagovala...len som napisala, ze kazdy ma svoje predstavy a nech sa nestara do predstav druheho, ked sa mu nepacia...to je vsetko... |
|  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 15:34 | |
| ja viem, fay, ja ťa chápem  aj mňa sa to dotklo, ale ty a cleo máte proste takú útočnú povahu. ja viem, že sme v práve, že máte pravdu, pretože za svojim si treba stáť, ale proste presne to, čo vytýkam janči, že sa vyjadrila príliš ostro, vytýkam aj vám. vy si to možno ani neuvedomujete a je mi jasné, že by ste boli schopné reagovať ešte ostrejšie, ale aj mne tie vaše príspevky vyzneli ozaj ostro, hoci viem, že máte pravdu  prosím neberte to v zlom, ja vás predsa len ako-tak poznám a viem akú máte povahu, ale pokiaľ budeme takto reagovať my, tak je jasné, že aj druhá strana si nebude klásť servítku pred ústa. a to je presne to, čo nechceme  a čo nám vadí. lenže nemôžeš niekomu niečo vyčítať a potom sa sám správať rovnako. edit: platí to aj pre cleo. ja viem, že si to neuvedomujete, ale ono to tak ozaj občas vyznie... a rozhodne nevravím, že máte byť ticho, veď ja som na vašej strane, ide len o to, aby ste to vyjadrovali trocha inak prepáčte ak sa vás to doktlo  |
|  | | Fay Diabolský admin

Počet príspevkov: 2327 Age: 25 Bydlisko: psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada: *tudududú tudútúúúú* Registration date: 03.03.2009
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 15:40 | |
| dion: prosím ťa, vysvetli mi, čo z toho, čo som napísala ti vyznelo útočne.. toto by ma fakt zaujímalo.. čítala som to po sebe asi 3x a mne tam agresívne nepripadá nič.. tak by ma zaujímal aj pohľad "z vonku", lebo mne už asi na staré kolená vypovedá zrak _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 15:44 | |
| nejde ani tak o to, čo ste napísali, ale o to ako to vyznelo. proste aspoň ja osobne som z toho cítila dosť taký podráždený tón, ale to je len môj názor, takže ešte raz prepáčte, ja sa už do tohto pliesť nebudem. máte pravdu v tom, že janča nemala napísať to, čo napísala a v podstate sa s tým, čo ste napísali stotožňujem.  takže peace  ja sa nechcem hádať a už vôbec nie s vami  |
|  | | Night Angel Žltočočko

Počet príspevkov: 627 Age: 19 Bydlisko: Praha Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 19:08 | |
| Já už se radši nebudu plést do těhle debat XD. Chtěla jsem Janču vyvést z hořícího domu a místo toho jsem oheň rozšířila na vedlejší barák...
Opkuju, že jsem to nečetlla celý, ale z posledních příspěvků to vypadalo, že vás hodně naštvala a vy jste hodně ostře reagovaly. Pak se z toho snažila vybruslit, ale vy už jste ji nenechali, tak jsem jí chtěla trošku pomoct, ale nevyšlo to. Nemám ráda hádky, protože mám věčně uraženou kámošku, která věci děsně řeší... To, co psala Cleo mi přišlo trochu útočné, ale fajn, asi na to máte právo. Od Fay to bylo celkem v pohodě, možná to mohlo vyznít trošku zle v souvislosti s předchozíma příspěvkama, ale když to teď čtu znova, tak to vůbec nepůsobí útočně...
Nechtěla jsem tady vyvolat další rozepře, takže se do těhle věcí příště radši nebudu ani montovat. Největší problém tady asi dělá to, že ne všechny se známe, a tak nemůžeme ani tušit, jak to ta druhá myslela. Možná by to chtělo vymyslet nějaký znak pro ironii, hyperbolu (jako třeba to s tím plazícím se Samem) a podobný věci, který můžou napsaný vypadat úplně jinak, než básník zamýšlel... |

| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 19:27 | |
| zjavne to tak bude, pretože ja cleo poznám ROKY! osobne a na jej príspevku nebolo útočné abosolútne nič.. _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|  | | cleo Winchester

Počet príspevkov: 4946 Bydlisko: Wales Nálada: upršaná :D Registration date: 10.05.2008
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 19:44 | |
| Ja som utocila???  Precitaj si este raz jancin prispevok a potom napis este raz kto tu na koho utoci...ja som len napisala aby ste sa starali o seba, ked sa vam nepaci slash a nerypali a to nie je utok (az teraz to moze vyzniet tvrdsie)....utok vyzera inak...je mi to fakt smiesne... A z Vasich prispevkov mam pocit, ze tu tie boje chcete a len sa ohanate tym, ako nikoho nechcete urazit (teraz konkretne janca) a pritom skoro cely prispevok sa nese v duchu proti slasherom...pisem znovu, ako pisala aj Panthera aby ste si nechali svoje homofobicke poucovanie pre seba...slash v tejto epizode bol, takze mame pravo sa o tom v epizodach bavit a nikto nema pravo nikomu zakazovat o com si ma pisat, kym to nie su vulgarnosti a podobne...ja nepisem Vam, aby ste prestali slintat nad Deanom, je to Vasa vec, tak vy respektujte mna a nepiste mne, ako si mozem mysliet to a to...vzdy budeme mat odlisne nazory s tym nic nespravime, aj o tom zivot je, tak by napriklad janca v buducnosti mohla trochu uvazovat prva, nad tym co napise a akym stylom aby sa potom necudoval niekto, ze toho koho sa to dotkne reaguje, ako reaguje...  |

| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 21:59 | |
| |
|  | | Night Angel Žltočočko

Počet príspevkov: 627 Age: 19 Bydlisko: Praha Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 22:11 | |
| XD myslím, že je ideální čas, tohle uzavřít... Všechno bylo řečeno, a možná i víc... Tyhle debaty jistě nemá nikdo rád a jsou plné nedorozumění a nepochopení, takže si myslím, že je nejlepší se jim vyvarovat... |
|  | | Zizi Winchester

Počet príspevkov: 4193 Age: 25 Bydlisko: Havaj Nálada: Everyday is another opportunity to shine :) Registration date: 05.04.2008
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 16.11.09 22:54 | |
| LOL baby práve kukám screeny z tejto epky a tento mi padol hneď do oka. Proste nemôžem si pomôcť, ale pripomína mi to staré dobré časy. Takú prvú sériu neviem takú Dead in the water?  len tak na porovnanie  |
|  | | Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10559 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 15:44 | |
| Ježiš Zizi, no fakt.  Nevěřím ani svým očím, jak je ta podoba zarážející. Myslím fakt podoba, protože poslední roky už si Dean vážně není tak moc podobný s první sérií...snad víte, jak to myslím, i když to zní "mírně" absurdně.  Vážně krásný záběr. Jinak k epizodě....snad se později ještě vyjádřím podrobněji, ale celkově se mi moc líbila, byla jsem spokojená (až na pár maličkostí).  Prostě skvělá epka se vším všudy, jen Cas mi tam chyběl.  Nikdy bych nevěřila, že tohle napíšu, kdyby mi to tvrdil někdo tak před necelým rokem.  Ale stejně minulá epizoda se mi líbila ještě víc. Tu jsem měla vážně chuť pouštět si pořád dokola, protože ty Deanovi výrazy neměly chybu. A Samovy taktéž. Co se této týče, ty děti byly skvělé, parádně nalíčené.  Slash stránku ani nekomentuji, chrochtala jsem blahem.  A celou dobu jsem automaticky počítala s tím, že ti dva "Dean and Sam" jsou životní partneři, takže mě ten konec vůbec nepřekvapil, ale na Deana byl zajímavý pohled.  Já jsem totiž tak nějak počítala s tím, že všichni kdo byli na tom conu, byli homosexuálové.  Prostě mi to tak připadalo. Fay, máš super banner.  _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |

| Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 15:59 | |
| Chrys: dííki, tiež som mala výbuchy smiechu, keď som ho včera našla..  | Chrys napísal: | Já jsem totiž tak nějak počítala s tím, že všichni kdo byli na tom conu, byli homosexuálové. Prostě mi to tak připadalo |
Sam boys a Dean boys  _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|  | | Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10559 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | |  | | Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10062 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 05x09 The Real Ghostbusters 17.11.09 16:45 | |
| |
|  | | | | 05x09 The Real Ghostbusters | |
|
| | Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |