DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

04x21 When the Levee Breaks

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 12344
Nálada: k-popovská :D
Registration date: 01.12.2007

OdoslaťPredmet: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 4:28

okey. hotovo. toto nedám. akože som dead. ja neviem prestať revať toto bola zabiják epizóda akože všety tie emócie a ten torturing 602 602 602 no sorry, ale toto je moc na mňa. akože ja som hotová tí, čo na skype vedia ako som nadávala, tu bohužiaľ nemôžem.

táto epizóda sa mi páčila napriek všetkému čo sa stalo. aj keď istú démonskú bitch by som najradšej dúfam, že filcku si v nebi podajú.

ja som ozaj mimo. toto bol ťažký nápor na moju psychiku.
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi
janka410
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 5348
Nálada: Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 4:40

602 602 já jako prostě nejsem schopná souvislé věty jako to co tam dneska udělali se Sammy...za to je NENÁVIDÍM bože to byl torturing v téhle epce jak něco jako už pomalu půl hodiny mám po kouknutí a pořád mám slzy v očích
Přidávám se k dion a tu bitch Ruby bych odpráskla na místě. Ale dneska teda i Castiela a ten konec...OMFG 602 tak to bylo fakt něco
Já tuhle epku budu asi hodně dlouho rozdejchávat. sakra Kripke doufám,že to nějak urovnáš, protože teda ten konec je naprosto strašnej
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2804
Nálada: Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date: 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 5:03

tak som oficialne mrtva 602 602 602 toto bolo stratka niečo strašne uplne na nervy som len revala a nadavala celú čast teraz mám oči červene ako zajac ani nie som schopna vyjadrit sa poriadne mozno ze neskor to dokazem aj ked neviem. Sammy a jeho halucinacie to bolo uplne hrozne. akoze mam rada torturing ale toto bolo priveľa a Castiel Shocked to mu fakt vymyli mozog.
no jedna scena sa mi aj pačila ale inak suhlasim s vami. Ericovi uplne preskočilo a toto vazne prehnal a ešte ta bitka nakoniec.
no ja neviem toto nepredycham. skratka toto sa do sn vôbec nehodi nemam slov Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://sashanovely.blog.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 4325
Nálada: smíšená
Registration date: 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 7:25

Jak můžu tohle přežít!!!!! Tohle bylo neskutečný!!! Já tu řvu jako malá holka... Jak mohli tohle Sammymu udělat!!!! Ať táhnou doháje všuchni... Ruby, Cas, Anna, prostě všichni!!! Chudák Sam!!! Epka je vážně úžasná, ale vážně mě málem zabila...
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.anwiel.blog.cz
SkreechTina
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2971
Nálada: dovolenková
Registration date: 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 8:44

603 603 603 603 pardon, asi som riadne firgidná, abo čo.... ako miestami som samozrejme uronila slzu a bolo to naozaj heartbreak všetky tie veci, čo sa tam povedali, ale čím viac to išlo ku koncu, tým viac som mala akoby dejavu.... som to tušila, že to bude také dosť drsné na oboch stranách, že sa budeme z toho ťažko spamätávať. Ešte ak sa splní ta posledná vec, ktorú som tu kedysi písala, tak ma už asi nič neprekvapí a Kripke je potom veľmi ľahko predvídateľný 603

Ale späť k epke. Samove halušky boli dosť husté Shocked najviac sa mi páčil malý Sammy, ale to asi preto, lebo jeho som mala najradšej aj predtým I love you K veci menom Ruby sa už nebudem vyjadrovať, doslova som skandovala Deanovi, aby tú bitch konečne poriadne podrezal ale nič, sakraaaa Pri Casovi som valila oči Shocked Akože WTF?!?!?! Shocked Aj ten pársekundový štek malej Filcky som prežila bez ujmy...

Chudák Dean....k tomu nemám skoro čo viac povedať.....Tie posledné slová, akoby z neho hovoril samotný John pred niekoľkými rokmi, takže sa ani moc Samovi nečudujem, že odišiel.... Ale celá epka na mňa pôsobí strašne depresívnym dojmom, takéto vybavovanie si účtov, že kto je silnejší aby zabránil apokalypse a že kto má naviac No Obaja sa riadne zranili do hĺbky duše, rozdelili sa a to je akoby mi urvali kus srdca. Dean and Sam must be together! a nie aby nejaká bitch tam rozkazovala a riadila celú akciu No

Na koniec len jedno, čo ma dostalo: Sam a Ruby v posteli ako lovers, ktorí relaxujú a užívajú si slnečného dňa rozprávkami o poslednej pečati Razz Pardon, prišlo mi to také neprirodzené trošku aj s tým, ako boli prikrytí 603 Tam by som možno očakávala niečo ako normálne zvalení na rozhádzanej posteli a atď.... 603
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2699
Nálada: Som doma :D:D konečne
Registration date: 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 8:48

No dnes sa Kripke a spol poriadne predviedli. Tak táto čqsť je taktiež ako promo k Finále na zabitie 602 602

No Sam čo mal za halucinácie tak to bola sila. Jednoducho keď ho už démonická moc hádzala o stenu. Shocked Shocked
No a Bobby keď Castiel vyslobodil Sama išiel za ním a Sam si priložil k srdcu zbraň som si myslel, že ho odbachne. No ale fakt. Twisted Evil Twisted Evil a potom Sam sa činil a pomohol Bobbymu do bezvedomia.
A Dean vs Sam fight na konci. Som len čumel ako puk. No jednoducho skvele urobené. Ja by som namiesto Sama Deanovi odpovedal, že keď si to želá. Myslím, že nech sa nevráti keď vystúpi z dverí. No jednoducho to bola bomba. Nádhera, krása.
No a Anna dostani na pi*u. Hah bude haluz. A Ruby je čím viacej tým väčšia mrcha.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555
Nálada: Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 8:57

Ježiš Tina, ani nevíš, jak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má na to takový názor. 603 Laughing Na mě už se ta 4. série tak podepsala, že už mě ani tahle epka nijak zvlášť nedojala nebo něco. confused Sad Měla jsem slzy v očích jen když byl Sammy zavřený, to mi ho bylo fakt líto. Ale taky mi bylo celou dobu jasné kam to směřuje a že to na konci zase nějak zbytečně vyhrotí, jen aby se tam "něco" dělo a aby se prostě ti dva rozdělili. Rolling Eyes Hmm, na konci se mi brečet vůbec nechtělo, spíš se mi hlavou honilo - "A je to tady, ach jo". Rolling Eyes Suspect Zdá se mi, že to Dean řekl úplně zbytečně, prostě mi to přijde poslední dobou přitažené za vlasy. confused Na jednu stranu byl ochotný za něj ve vteřině položit život a na druhou stranu se k němu chová jako k monstru. Čekala jsem, že se bude víc snažit zahrát na jeho city, když viděl, v jakém je rozpoložení. Možná by se mu ho nakonec podařilo nějak přesvědčit nebo aspoň udělat nějaký kompromis, ale ne. Je jasné, že to chtěli zbytečně zdramatizovat, ale mě to prostě až tak nebere, protože mi to přijde opravdu zbytečné a celkem i nepochopitelné. No jo, ale asi by to pak bylo o ničem, tak co nadělám, když to tak má Eric naplánované. Jen doufám, že ta 5. série bude o něčem jiném, než co tuším. Suspect
Vím, že mě asi nikdo z vás nepochopí, ale tohle jsou prostě mé pocity. confused

Ale jinak neříkám, že ta epka byla špatná. Wink Jen jsem u toho prostě měla jiné pocity než vy a vážně mě to vůbec nerozbrečelo, jak jsem původně čekala. confused

“The most important thing to me that i'm throwing away is not school.
It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 9:16

Rada som trochu potešila Chrys Ale ako, bolo mi tam pár veci naozaj ľúto, slzy v očiach našich boys by dojali každého, ale čo tam spomínaš tie vyhrotené vec, hej, súhlasím, mohol tam byť ten pokus, že aj keby Sam odišiel, vedel by, že Dean je stále s ním a nie naopak (sa teraz bude Sam riadiť len tou hellbitch Evil or Very Mad) Ale keď tam šupli to "monster" a tú poslednú vetu No To by som do Deana nepovedala confused 5 sériu si netrúfam ešte predpovedať, ale som zvedavá, čo má pre nás Kripke vyšpekulované v poslednej epke Wink
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555
Nálada: Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 9:27

To jsem vůbec nepochopila, proč mu řekl Dean, že je monstrum. Rolling Eyes Suspect
No a stejně tak jsem nepchopila, proč nešel s ním. Vždycky dělali všechno spolu, Dean na něj dohlížel. A najednou, když je taková vážná situace, tak místo toho, aby mu stál po boku, aby dohlédnul na to, že neudělá ještě nějakou větší kravinu, tak mu dá takové ultimátum, že se rozum zastavuje. Suspect No jako chápu, že se jejich vztah změnil, ale já osobně bych to se svým sourozencem tak lehko nevzdala, kdybych s ním roky zažívala to, co Dean a navíc kvůli němu obětovala celý svůj dosavadní život, abych se o něj strala a ochraňovala. Prostě nechápu. Rolling Eyes
Tak jak nám leta vykreslovali Deana, se teď zachoval naprosto nelogicky, dle mého názoru.

“The most important thing to me that i'm throwing away is not school.
It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2355
Nálada: veľmo veľmo dobrááá 8)
Registration date: 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 10:18

JA nemozem ja nedycham . Táto epizoda musim uznat bola skvela ale to co sa tam dialo mi vytazilo dych a slzy! Sammy v panic room ked uvidel sameho seba a potom matkju ktora mu povedala vsetky tie veci a potom ten CAS to prčeco otvoril tie sproste dvere? ja by som ho vtedy ked sa objavil pod schodami najradcsej AKo nemohol ho tam radcsej nechat ako povedal Dean radcsej nech zomrie ale ako clovek!
No a RUBY to je samostatna kapitola prisla tam usmev na tvari a hrala princeznicku krava jedna nadrzana! JAaaaj keby som ju stretla!
No a ta bitka ja som nedychala to co malo byt keby boli posadnuty ako v 4x14 tak to beriem v pohode ale teraz? preboha ved oni boli vzdy nerozlucny bratia a teraz to co ma znamenat? Shocked Shocked a ta posledna veta ma zabila kd Dean povedal ze ked vyjde tymi dverami aby sa nevracal a on vysiel prebohaSam zobud sa! Pretaku kravu ako je Ruby a aLilith to nestoji! OMG idem predychavat!
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Čertovský titulkár
Čertovský titulkár

Počet príspevkov: 1192
Nálada: ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date: 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 10:37

ako, naozaj neviem, čo Kripke takýmito časťami sleduje. Každý vie, že Dean bol medzi fanúšikmi vždy ten obľúbenejší a ja som si hlúpo myslela, že sa to Eric a spol. budú snažiť nejako dorovnať alebo tak... but I was wrong.
Celú túto sériu Sama stavali do ešte blbšieho svetla, než hocikedy predtým, no myslím, že teraz to už dovrzali celé. Robia z neho nejakú kreatúru, ktorej je všetko jedno, pokiaľ mu niečo stojí v ceste. "Even Dean." Ja jednoducho nerozumiem, prečo sa tento seriál vyvíja takto.
No a Sam si teraz sotva nahrnie nejakých nových fanúšikov, keď robí také kraviny. Jediná veta, ktorá mi vystihuje, na koho strane som, je: Dean pre Sama zomrel, užil si dlhé roky pekla a keď príde späť, jeho brat je niečo ako narkoman a vyzerá to tak, že úplne zabudol na nejakú Deanovu obetu a to že vôbec niekedy boli bratia. Však čo Mladší brat získa jedine takých fandov, ktorí nemajú radi Deana/ktorým sa páči rozkol medzi bratmi/ktorým sa páči, že Sam sa postupne zdroguje na nejaké monštrum.
Táto epka ma teda ale vôbec neoslovila, časťami som sa strašne nudila Rolling Eyes keď som už videla Casa, šlo ma poraziť, u mňa je s Ruby na rovnakej priečke kreténov. Zato ale Annu som si nejakým zázrakom obľúbila, hlavne v minulej časti sa mi páčila a teraz, ak som si správne domyslela, tak s ňou Cas nechal urobiť krátky proces. Ďalšie hnusné mínus for the Angel of the Lord.
Možno len tie posledné dve minúty stáli za povšimnutie... hoci boli naozaj smutné. Ale keby sa môj brácho choval ako Sam, s tým, že by som mu už dosť veľakrát vykričala, že robí blbosť a aj napriek tomu, že by ma tak, ako Sam, uistil, že sa nenechá zlanáriť na démonskú stranu, by to nakoniec aj tak urobil, asi by som ho už naozaj nechala tak. Roztrhlo by mi srdce, to áno, ale mal by, čo chcel. Komu niet rady, tomu niet pomoci. No
A najviac na tom všetkom je pre mňa smutné to, že sa mi fakt potvrdilo, že tento seriál mal skončiť treťou sériou, keď Dean umrel. Hovorím to už dlho, ale stále som dúfala, že táto štvrtá séria bude lepšia. Prvá polovica bola super, ale odvtedy to ide dolu vodou. Už to fakt pozerám len kvôli tomu, aby som videla Jensena a Jareda. Proste smutné. Suspect
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://dzajnisko.livejournal.com
Anwiel
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 4325
Nálada: smíšená
Registration date: 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 11:30

Achjo, tady do tý epky by se tak úchvatně hodil John!!! Twisted Evil Pět vteřin s nim by stačilo!!! Když už tam byla i Marry... No nic, du si pořádně zanadávat, jinak bych se asi zbláznila.
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.anwiel.blog.cz
lenkka
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2355
Nálada: veľmo veľmo dobrááá 8)
Registration date: 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 11:44

Inak Anwiel presne ja som cakala ze v tej Panic room sa objavi john. To by bolo prekvapenie Wink
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473
Nálada: Sherlocked
Registration date: 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 12:05

Dzajnisko, s tým Samom úplne súhlasím, teraz z neho urobili dokonalého kreténa, ktorý slepo nasleduje tú kravu a nedá si povedať, skoro Deana uškrtí a veselo si odíde, ako keby nič a Dean bol kvôli nemu v pekle, však čo...inak ohľadom toho, čo mu Dean nepriamo povedal, že je monštrom, si myslím, že si to myslel celú dobu, len to nechcel vysloviť nahlas a tu bol proste aj prinútený okolnosťami i keď vzhľadom na situáciu mohol pochopiť, že keď bude len ticho, Sam to pochopí a ešte viac sa nas.rie, prečo nepočúval Bobbyho?
Ohľadom Castiela, tak tomu riadne vymyli mozog, kokos...o čo sa stavíte, že ho pustil, aby Sam zabil Lilith a Deanovou úlohou potom bude zabiť Sama....
Ja vám neviem, ale nejako sa mi to nepáči, sa mi zdá, ako keby si Dean s prepáčením s.al do huby, na jednu stranu ho chce zachrániť a na stranu druhú ho podporí a začne sa s ním tĺcť... confused Eric dokonale ničí postavu Sama a tuším ho to ani netrápi...robí z neho hovädo na entú...vzťah medzi nimi, ktorý som doteraz tak žrala je ta tam...a ak sa v ďalšej časti stane to, čo si myslím...tak ehm...asi tak...
Epizóda to nebola zlá, rozplakať ma však nerozplakala, skôr mierne naštvala, páčili sa mi Samove halucinácie a celkovo, keď bol zavretý v panic room, všetko potom mi príde divné...bojím sa finále, dosť, snáď Eric vie, čo robí, bo miestami mi to v tejto epke pridalo, že už ani nie a že sa do toho zamotal nejako...btw, ešte ma napadlo, čo sa stalo jeho výrokom, že nemá v záujme robiť zo Sama zlého, tam to totiž rozhodne smeruje, Eric asi rád mení názory..

Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x21 When the Levee Breaks   08.05.09 12:11

Sarinka napísal:

Ohľadom Castiela, tak tomu riadne vymyli mozog, kokos...o čo sa stavíte, že ho pustil, aby Sam zabil Lilith a Deanovou úlohou potom bude zabiť Sama....

Tak presne toto mi aj napadlo, že to tak možno bude, teda aspoň to tak smeruje k tomu. Ku Cassovi len jedno: Asi je chlapec riadne vypatlaný alebo čo,ale už ma mierne štve...

EDIT: To škrtenie na konci som nechápala No od Sama?!?!?! a práve Deana?!?!?! radšej zachraňuje tú Hellbitch, ale bráchu ide skoro zabiť? no ty vado...
Návrat hore Goto down

04x21 When the Levee Breaks

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 8Choď na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Štvrtá séria-