akože tento diel bol THE BEST EVER! srsly. naj diel. period. no contest. ja som v stave totálneho vygumovania mysle. ako fakt. posledné tri minúty som sa ukľudňovala a stále hovno vidím na klávesnicu cez slzy.
ospravedlňujem sa za nasledovný spam, ale toto sú moje pocity z epky:
no a potom len prišlo to SOON a

pomoc. toto neprežijem. môj mentálny stav môže byť mierne poznačený faktom, že som nič nespala a príliš veľkou konzumáciou kofeínu, ale WTF????!!!!

ako mi toto mohli urobiť???????????????? toto neprežijem. nerozdýcham. nedám. proste je so mnou koniec.
ako začiatok epky, dean na rybačke

som nedýchala. potom castiel s červenkastými očkami

potom hento zdemolované miesto a castiel v bezvedomí!!!!

potom jimmy!

ale jimmy bol skvelý

tie jeho hlášky a ksichty a flashbacky.... no ja som nemohla. misha to zahral tak super, že nemám slov. obrovskú poklonu mu skladám

misha je proste best! fakt suprovo zahrané. a to ako zahral to ako k nemu začal hovoriť. to ako ho triaslo na tej zemi

a proste všetky tie emócie, čo dokázal vyjadriť

fakt som ohúrená. no, ale to bolo tak smutné na konci

keď mu posadli tu ženu a potom castiel jeho dcéru

ako keď ho postrelili... no ja som neverila vlastným očiam. a potom ako casa prosil

božeeeee. zase revem. to je hrozné so mnou. ale tak mňa to tak strašne dostalo.

a ty kokso, čo castiel povedal deanovi

že "I certainly don´t serve you" wtf??????????? dačo mu museli v nebi spraviť

hajzli anjeli

by ma zaujímalo, čo chcel deanovi povedať
ps pre slashfans:určite, že ho miluje
no a Sam?

moja smrť. definitívne. som vedela, že je závislý, a že ďalší diel bude od odvykačke, ale ten konieeeeeeeeeeeec??????????!!!!!!!!!!!!

toto už nerozchodím. jako ho tam zavreli a ten jeho krik

ty kokso, ale keď sa vrhol na tú krv?

dobrý feťák sa z neho stal. som nemyslela, že je na tom až tak zle. ako som bola mimo dobre dlho z toho. som stále vlastne.
no, ale čo ma vytočilo tak, že do nepríčetnosti je poondiate SOON na konci

akoež to čo si predstavajú?????

takto mi tam surovo dať trailer na ďalšiu epku a ešte taký infarktový, že si asi rovno môžem mašľu hodiť

ako najbližší štvrtok zase nespím
proste táto epizóda bola EPIC. tie flashbacky do jimovho života, tá zmena v casovi, to ako dean videl, čo sam robí, bobby, ten koniec.... proste všetko! som unesená, očarená, totálne hotová.

toto bola epizóda s veľkým E. kripke a všetci, čo ste ju robili

ste majstri!

ale to SOON

to vám aj tak neodpustím.
ozaj filcka

na tú fľandru som zabudla. ako ja som proti anne nič nemala. fakt. dlho. ale najprv prešuká deana, potom sa vešia po casovi a obsmrdá tam až nepekne často. prečo ju nemohli nechať len v tých dvoch epkách, kde som ju mala rada???

teraz sa mi protiví, neznášam ju a najradšej by som jej tie tri vlasy na hlave, čo má vyšklbala
a ku*va aj so spoilerom

to mám ako ten týždeň prežiť? idem si kúpiť prášky na ukľudnenie asi
ako fakt. toto je moja naj epka z celého SN so far. no kidding.