|
| |
| Autor | Správa |
|---|
Hiro666 Crossroads demon

Počet príspevkov: 562 Age: 25 Bydlisko: Michalovce Nálada: good Registration date: 28.12.2007
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 24.04.09 20:22 | |
| Ani ja sa necudujem ,ze Dean bol spociatku neveril ,ze ma brata. Zrejme by tak spociatku reagoval kazdy . Ako bol urzeny ked Sam cvicil Adama . AKo sa ukazalo , ze z pohladu ghoulov bol John netvor. Ked Sam mucili som cakal ,ze sa sam vysloboti . |
|  | | Sarinka Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 24.04.09 21:52 | |
| Pomerne dlho som sa k žiadnej epizóde nevyjadrila a teraz mi to fakt nedá. Epizóda sama o sebe nebola zlá, čo ma fakt naozaj riadne vytočilo, a toto bude asi pre každého strašný šok...  bol fakt, že ten ich brat je ozaj ich brat. Tak nejako som stále dúfala, že to nebude pravda, aj keď som vedela, že hej. Jedno nepochopím, prečo to spravili? Zdá sa mi to úplne zbytočné, z Johna urobili sviniara, ktorý sa radšej venoval tretiemu synovi, ako dvom svojim, ktorých zrejme nechával niekde v prašivým hoteloch, zatiaľ čo on učil toho krpca šoférovať a neviem čo ešte...  a tie rodinné fotky, tak to bol fakt moc...dobre, aj John je len človek, ale preboha, aký zmysel toto celé malo? Pripadá mi, akoby si protirečili, v prvej sérii ho vyobrazili ako milujúceho manžela, ktorý chce za každú cenu pomstiť smrť svojej manželky, teraz ma napadla aj scéna z 01x09, kde na konci točil s obrúčkou na prste, báli sme sa, že by Jo mohla byť jeho dcéra, našťastie nie, a teraz toto.  John v Deanových očiach klesol ešte nižšie a mám pocit, že ho Dean začína pekne nenávidieť, no ani sa mu nečudujem. Inak všimli ste si, ako sa im na konci vymenili roly? Najskôr Sam toho chalana ochraňoval a potom Dean, ktorý z neho nechcel spraviť lovca. Len nechápem, prečo Dean Samovi vyčítal, že berie otcovi slová z úst, keď veľmi dobre vie, čo si Sam musel zažiť, a tak sa nemôže čudovať, že má takýto postoj. Hovorilo sa, že Sam sa počas Deanovho pobytu v pekle mení na Deana, skôr by som povedala, že sa zmenil na Johna. Inak sa mi epizóda páčila, nebyť ten onej veci, ktorú nepochopím, na konci bol pekný zvrt, ktorý som nečakala aj napriek tomu, že čítam spoilery. |
|  | | Silvia Winchester

Počet príspevkov: 1266 Bydlisko: Bardejov Nálada: FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date: 30.11.2007
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 24.04.09 22:04 | |
| v tomto z Vami plne súhlasím tretí brat to bola rana pod pás. Sarinka ty si to vystihla úplne presne  celkom by som brala ak by mali chlapci tretieho brata,ale to,že to spravili tak,že John hral na dve strany na jednej strane ich vychovával ako lovcov a na Deana zvalil všetku starostlivosť o malého a potom dospievajúceho Sama a on sa zatiaľ venoval Adamovy.To nebolo vôbec fér,a nerozumiem tomu ako tento diel zapadá do celkového príbehu?Možno chceli ukázať čo by sa stalo,keby to ako sa hovorí prešvihli,ale neviem prečo takto?  Zdalo sa mi,že sa Sam stým v pohode vyrovnal,ale Deana to zasiahlo poriadne tá fotka na baseballe to bolo kruté,bolo z neho cítiť,že aj on sám si taký život prial a nemohol a napriek tomu John..... |
|  | | Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 24.04.09 22:09 | |
| Jo, taky měpekelně naštvalo, jak najednou vyobrazili Johna. Na jednu stranu ... jde to brát jako že John taky nevěděl co se sebou, co mu zemřela Mary... ale prostě z jedněch synů dělat vojáky a k dalšímu se chovat normálně... ...prostě, nedivím se, že byl Dean smutný, když přišlo na ten baseball, protože on zná jen dřinu a lov... žádná zábava. _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|  | | wiktoriano Winchester

Počet príspevkov: 2804 Age: 24 Bydlisko: No niekde Nálada: Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date: 05.04.2008
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 24.04.09 22:33 | |
| tak v tomto s vami úplne súhlasím. fakt netuším čo sledovali celou touto častou. a ešte aj toto načo im tam dali toho brata ktorého ani nepoznali a ešte hned aj zomrel  a fakt je to nepochopiteľné pre čo by toto John robil, ze by sa tam hral na príkladného otecka a k Samovi a Deanovi sa správal ako vojenský veliteľ. celá táto čast mi vôbec nedáva zmysel. a tiez ako pokazili Johnovu povest. vzdy som ho brala tak ze celý zivot miloval Marry ale teraz nám tu povedia ze si nabalil nejakú babu mal s nou syna a to všetko  |
|  | | Lirael Pocestný duch

Počet príspevkov: 99 Age: 24 Bydlisko: Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada: Totálně vygumová od učení... Registration date: 25.10.2008
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 24.04.09 23:34 | |
| Já vám nevím, podle mě se John zachoval nejlíp jak ve své situaci mohl a nemyslím si, že by ho tu ukázali jako nějakého parchanta. To měl Adama ignorovat nebo se ho snažit vychovat jako lovce? Celkově mě ten díl hodně příjemně překvapil, a nejen proto, že jsem se ho původně dost bála. Od začátku jsem čekala, že Adam není tak úplně to, co o sobě tvrdí, takže to "já vím" pro mě moc velký šok nebyl. Na druhou stranu mě na konci docela dostal fakt, že skutečný Adam opravdu byl Johnův syn... Celkově se mi ale líbilo, jak se to s ním bylo. Jinak to mělo celé perfektní tísnivou atmosféru a začátek byl opravdu vtipný. Dean v šachtě mi z nějakého důvodu připomněl dobu, kdy jsem hrála Bloodlines  Ale hlavně Dean a Sam tu byli po delší době zas jako bratři, se spoustou neshod a hádek, ale zároveň připravení dát za toho druhého krk Ech, omlouvám se, že je to tak zmatené, to je tou pozdní (nebo brzkou) hodinou  |
|  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 25.04.09 7:57 | |
| no mňa tiež naštvalo, že adamovi sa venoval a na deana a sama sa vykašľal, ale ako dean povedal, pri nich na výber nemal, pri ňom áno. preto si myslím, že to, čo spravil bolo v konečnom dôsledku správne rozhodnutie, lebo chcel adama ochrániť a dať mu normálny život presne taký, aký vždy chcel aj pre deana a sama. hoci ma to tiež štve, že pri ňom sa tak snažil a pri našich boys asi nie, ale zase dá sa to pochopiť. |
|  | | Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 25.04.09 9:12 | |
| No, mně nevadí, že Adama nevláčel po všech duchařských lokalitách... spíš mi to bylo líto v porovnání s tím, jaký život vedou Sam a Dean. Prostě, i když Deana učil lovit, tak snad jednou dvakrát se na nějaký baseballový zápas utrhnout mohli.  _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|  | | wiktoriano Winchester

Počet príspevkov: 2804 Age: 24 Bydlisko: No niekde Nálada: Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date: 05.04.2008
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 25.04.09 15:59 | |
| naozaj mohol aj Deana zobrat na bejzbal aspon ked mal narodeniny. ked sa uz o Adamovi dozvedel nemohol sa na neho vykašľať ani z neho robit lovca. ale tu ide o to ze aj ked uz Deana a Sama vychovál za lovcov mohol byt aspon menej prísne a viac ako otec. ked to dokázal pri Adamovi mohol aj pri nich |
|  | | Silvia Winchester

Počet príspevkov: 1266 Bydlisko: Bardejov Nálada: FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date: 30.11.2007
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 25.04.09 16:05 | |
| to je síce pravda,že pri nich na výber nemal a pri Adamovi áno,ale prečo to musel spraviť takto,život ktorý viedli oni samé moteli,život len osamote.Vezmime to tak.John nechával chlapcov samých aj keď ešte ani neboli vo veku kedy by sa mali o seba starať sami ako napr.v tej časti striga. Koľko mal Dean?8.A musel sa starať o seba a mladšieho brata,ja sama síce deti nemám,ale myslím,že to pre Deana bola dosť veľká zodpovednosť a vtedy sa John ešte aj nahneval keď Dean zaváhal.A napriek tomu keď sa dozvedel,že je na svete Adam snažil sa mu byť až príkladným otcom.Pripadá mi to tak,že všetko včom im bránil sním robil.Chodil s ním na ryby,na baseball..Samovi vkričal keď od nich odišiel na školu.Ja som z toho naozaj blázon,prečo sa vlastne rozhodli nakrútiť takúto  epizodu,nerozumiem. Ale na niektorých miestach to bola skvelá epizoda napr.Deanov tuniakový sendvič  |
|  | | Weronička Winchester

Počet príspevkov: 2213 Age: 22 Bydlisko: momentálne ani sama netuším... Nálada: VON Z VODY! Registration date: 11.02.2008
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 25.04.09 19:23 | |
| |
|  | | Dzowika4 Crossroads demon

Počet príspevkov: 477 Age: 19 Bydlisko: Martin Nálada: je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date: 23.08.2008
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 26.04.09 10:25 | |
| no po pozrení epky som ostala približne takto  som ostala v užase že mali naozaj teda brata len škoda že tak rýchlo aj o neho prišli.ale dean bol zlaty keď neveril a aky bol opatrný  aaaa normálne som bola nahnevana že sammyho oklamali a nakoniec sa ukazalo že ich brat je mrtvý. ale nechcela by som byť dean zavratá v tej miestnosti so samými mŕtvolami  ale epka bola odsť dobrá teším sa na ďalšiu bude že wááá  |
|  | | str8tking Winchester

Počet príspevkov: 2699 Age: 22 Bydlisko: Dunajská Streda Nálada: Som doma :D:D konečne Registration date: 21.10.2008
 | |  | | Marion0889 Lovec v plienkach

Počet príspevkov: 157 Bydlisko: no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada: jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date: 09.03.2009
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 30.04.09 22:23 | |
| Ještě jsem se taky nedostala k malému rozboru téhle epky a brzo už bude další, tak napravíme. Sammy s kartáčkem v ruce, he... roztomilost sama  a navíc si říkám, co musel zdlábnout, že to tak pracně drhnul.  No, ale vidět Deana po probuzení... to tady nebylo k zahození a jak se jen stěží vymotával z auta s tím, že by rád někajou tu svačinku, ne snídaně to byla... to už jsem téměř nemohla a ještě to završil ten sáček a tuňákem po kterém by brzo hodil šavli. Hm, ale dozvědět se že mají dalšího bráchu a ještě že s ním John trávil čas v opravdovém rodinném kruhu.. to byla docela síla a pro Deana šok.  Sammy to bral trochu víc jako normálně nebo byl víc v pohodě narozdíl od svého staršího brášky.  Nebudu se tu vracet k tomu, co kdo komu řekl, protože toho tu bylo už řečeno dost, ale no nevím nechtěla jsem věřit, že je to jejich skutečný brácha, ale po tom co Dean našel jeho zohavené tělo... jsem byla v šoku zas já. A to jak ty zrůdy mučili Sammyho, tak já bych jim dala.  Bylo to docela nechutné, jak do něj řezali a ještě jak ta baba cucala jeho krev a ten kluk zas do něj dloubal prstem a jak to následně olízl a fuuuuuj.  Jinak si říkám, že tolik krve co Sam ztratil... no že nebyl v šoku nebo neomdlel, no nevím, ale bylo jí docela dost.  Nevím jestli je to u něho jiné, když má v sobě tu démonskou krev, ale tak normálního člověka by taková ztráta krve... hmmmm  Ale jinak se mi v tom okamžiku líbil Dean, prostě starostlivý velký brácha.  A konečně se vymanil z té pózy ufňukánka. Nakonec akceptovali fakt, že Adam byl jejich brácha, ale taky nevím proč tuhle postavu dávali do příběhu... trochu zbytečné.  |
|  | | Klenotka Pocestný duch

Počet príspevkov: 61 Age: 30 Registration date: 06.11.2008
 | Predmet: Re: 04x19 Jump the Shark 06.05.09 12:59 | |
| Tak já jsem se nestihla vyjádřit, protože jsem jela pryč. Mně se původně představa třetího bratra vůbec nelíbila. Ale jak ta epizoda postupovala, se mi ta myšlenka celkem zalíbila, protože Adam byl (by byl) takovým tmelem pro Deana se Samem. Sam byl najednou starší bratr k někomu a taky to byla pro něj vlastně hodně dobrá epizoda vývojově po stránce charakteru. Že on se podobá Johnovi víc, než by chtěl a mnohem víc, než Dean. Je to jako kdyby to John tušil a proto Deana "nutil" dělat lovce, protože tušil, že Sam je po něm a nakonec půjde v jeho stopách stejně. To, že Adam byl ve skutečnosti mrtvý, mě překvapilo a mrzelo. Nemusel by s nimi přece jezdit, ale měli by najednou někde rodinu, kam se mohl vracet. Škoda. Ale asi by jim to nesedělo do konceptu seriálu, a směru, jakým teď seriál míří. Takže Adama vlastně představili úplně zbytečně. I když...taky ne. Rozbít iluze o otci, to je další rána pro bratry, protože musejí akceptovat, že to byl člověk jako každý jiný, ale na druhou stranu to můžou cítit jako zradu. Není to lehké takhle rozebrat, a vlastně je to skvěle vytvořené pro emocionální vývoj Sama s Deanem. Takže nakonec to nebylo to, čeho jsem se bála a na konci mě mrzelo, že museli Adama pohřbít - byl to jejich bratr a oni teď jen pohřbili dalšího příbuzného, což teď pro oba byla další rána ve smyslu té "osudovosti", že nemůžou mít rodinu, ke které se vracet a že mají jen jeden druhého. Doufám, že dávám trochu smysl...  |
|  | | |
| | Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |