DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

03x08 A Very Supernatural Christmas

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorSpráva
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon

Počet príspevkov: 477
Nálada: je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date: 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x08 A Very Supernatural Christmas   29.08.08 21:51

wiktoriano anoo wed aj mne sa to strasneee pacilo a hlavne ked spievali to nemalo chybuuu.....kazdy siel inaksie a strasne falosneee ....ale to bolo zaroven pekneeee.......ano ta stara taka nesympatickaaaa Deanovi ublizovala aj Samovi take nervyyyy som malaaaaa.....no ale wed boli nakoniec aj tak zlaty ked si davali tie darceky.....proste zlatuckyyy:rotfl:
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi
SkreechTina
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2971
Nálada: dovolenková
Registration date: 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x08 A Very Supernatural Christmas   12.09.08 0:18

Tento diel bol naoazj skvelý a bola som v siedmom nebi za tie flashbacky o malom Samovi a Deanovi. Podivný pohanskí bohovia vo forme milého susedkého páriku, to bol teda des, ale čo ma naozaj naštvalo, ako Sam došiel o nechet, no hnus Evil or Very Mad Chudáci, obaja si toho vytrpeli.
Spev, to bol ten javiac crazy Deanov nápad, aký mohol dostať
Bola to coolová epka, aj keď na druhej strane, ten podtón, že ďalšie Vianoce už bude sláviť Sam sám, no to bolo na Bolo to ako príprava na pohreb, akoby také pripomenutie, že Deanov čas na sa naozaj kráti
Návrat hore Goto down
CrazyD
Žltočočko
Žltočočko

Počet príspevkov: 995
Nálada: Konecne mam DVD-cko..:D:D:D
Registration date: 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x08 A Very Supernatural Christmas   12.09.08 19:24

mne sa v tejto casti paci ako vojdu k tomu santovi a zacnu spievat...

aj este ako si davaju darceky..to je strasne zlate...
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1232
Registration date: 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ..............   09.04.09 0:02

Tuto epku som pozerala prenedávnom ale v dobe, ked ešte bol sneh, nebolo to až ták davno na tu dobu, sneh už dávno nemal byť, ale bolo mi smiešne, že tam sneh nemaju a majú Vianoce aj napriek tomu, že su v meste, kde väčšinou v USa sneh je, a u nás, kde su už jarne dni sneh ešte stále je. Tuším aj vtedy padal. Laughing

Super epka to bola. Jedna z mojich úplne najobľúbenejších z 3 season. Perfektne. Len škoda že mi to nevyšlo viac, na Vianoce, viac by som prežívala tú atmosferu. Ten nápad autorov bol skvelý s Vianocami a Santa Clausom. No a nehovorím o vrátení sa do minulosti, kde sme mohli opäť vidieť malých bratov toto zbožňujem asi najviac, ked ukazujú ich minulosť, to ako boli malí a tak strašne su zlatí obaja a hlavne v tejto epke, že som z toho nemohla. Myslím si, že fakt vybrali super malých hercov a niekedy sa úplne tvaria ako oni. Podľa mňa super výber, pretože musí byť riadne ťažke nájsť, schopných hercov v takomto veku, ktorý by sa ešte aj podobali. I love you

Tá Tichá noc, ktorú začali spievať, tak toto bol asi najvtipnejší moment pre mňa v tejto epke Laughing proste to nemalo chybu, ako tam vtrhli a ked už nevedeli čo robiť, tak Dean spustil Tichú noc.
Tí manželia boli fakt zvratené tie ich rituály Laughing už od začiatku sa mi nezdali. ako im rezali ruk, dosť nechutné to bolo, ale najhoršie bol na tom Sam s tým nechtom hrozne a už ked sa približili k Deanovi a chceli mu odbiť zub, tak to som sa doors no proste strašne keby niekto nezazvonil. Fakt mal šťastie.

Inak v tej minulosti ako mu Dean priniesol Barbie Laughing len také nakradnuté darčeky, to nemalo chybu. Koniec bol tiež tou atmosferou medzi bratmi super. Skvelá epka.
Návrat hore Goto down

03x08 A Very Supernatural Christmas

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 5 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Tretia séria-