|
| | 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
| |
| Autor | Správa |
|---|
dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 9:41 | |
| pipo: čo ženských týka, tak mne osobne by tam nejaká kočka nevadila, aj do poviedok si väčšinou nejakú dám, ale ako napísala chrys, hlavne aby sa držala do chalanov, čo najďalej a oni od nej  proste žiadne romániky, tam nechceme. no a v sn je smola to, že väčšinou sa im tie baby nedarí správne predstaviť-jo, bela.... kattie musela odísť kvôli rozpočtu... ale zase ber to tak, že väčšinou sme sa v sn stretávali s babami ako vedľajšími úlohami a chlapi boli len ako jim a papa Winchester, takže teraz sa nám to asi snažia vynahradiť a konečne dali aj nových mužškých, nielen Deana a Sama, i keď mňe tam bohate stačia oni dvaja, no za Castiela som im ohromne vďačná  ale tak mne sa páčila tá baba na začiatku. je pravda, že zomrela a dlho tam nepopudla, ale aspoň si ju mal sporo odetú sylar: ja som to práve pochopila tak, že tí anjeli strážia tie pečate  no ale tak je možné, že Dean ma zastaviť Lilith a zabrániť Luciferovi, aby povstal. |
|  | | SkreechTina Winchester

Počet príspevkov: 2971 Age: 25 Bydlisko: Bratislava-Dúbravka Nálada: dovolenková Registration date: 27.01.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 10:37 | |
| Chcela by som trošku do toho zabŕdnuť, lebo mi to skoro dnes nedalo spať. Prečo práve Dean? Alebo je zámer anjelov (a teda aj Boha) aby nejako zlanáril Sama na nejakú úlohu, ktorý má celkom slušné schopnosti a ktorého sa práve Lilith bojí? Neviem si predstaviť tú formu apokalypsy, keď jej má zabrániť jeden človek-lovec vytiahnutý z pekla.....(bo škody sú určite nie len v USA, ale aj inde po svete) A posledná vec, Castiel povedal, že po 2000 rokoch je znova medzi ľuďmi. Ak dobre rozumiem, od datovania letopočtu od nuly až po súčastnosť akože anjeli to mali všetko pod kontrolou? Len si zrazu po 2000 rokoch došla malá Lilith a už je hneď prúser? No ja si to dnes pozriem do zblbnutia dokola, dokým to nepochopím  Pipo: Súhlasím s babami, v celej 3 sérii sa to vkuse tam mihalo nejakou ženskou....Veď bol tam nejaký démon? Alebo iný mužský účastník, ktorý by sa nejako pričinil o dej v SN? V tejto sérii sa mi to zdá vyrovnané, zatiaľ, ale som samozrejme rada za Castiela  Ktorý bol už 2x za sebou na konci  |
|  | | Anwiel Winchester

Počet príspevkov: 4325 Age: 24 Bydlisko: Praha Nálada: smíšená Registration date: 09.04.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 10:50 | |
| Tina: Vidim, že nám vrtaj hlavou stejný otázky, ale tak snad se to někdy vysvětlí... teda bude muset, ale známe Kripkeho, tenm nás bude napínat pěkně dlouho.... |
|  | | pipo Pocestný duch

Počet príspevkov: 73 Bydlisko: Lučenec :) Registration date: 05.09.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 10:55 | |
| wiktoriano Presne tak, ja by som do filmu zaradil nejakú dobrú (peknú) lovkyňu ktorá by sa vo filme vyskytovala častejšie ako 10 sekúnd Dion Tá na začiatku bola celkom v poho  aspoň na chvíľku nám Kripke polahodil ale zase len na chvíľku, vy môžte slintať celý film  |
|  | | Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 11:59 | |
| Moje prstíky jsou procvičené a připravené. Epka je shlédnutá (2x) a já se tedy můžu pustit do mého hodnotícího příspěvku na tuhle epku. Druhá epizoda 4.série byla opět pěkně našlapaná, ale já si nemůžu pomoct... osobně se mi víc líbila ta první. Úvodní znělka - Holy crap! Písnička je úžasná  Jako vážně tohle se jim povedlo extratřídně! K první epce jsem psala, že se mi to jednoduché červené písmo líbí a druhá epka tenhle názor jen potvrdila, protože tady to vyniklo ješt ě víc, než v první. Scéna s lovkyní-- geeez, mě ta ženská zrovna sympatická nebyla... dobře, že je po ní, ještě tak, aby tam byla i v dalších epizodách  i když uznávám, že způsob smrti nebyl zrovna hezký  ... já prosím, tyhle ženské v SN neee.  ... to spíš takové jako Pamela v 4x01- ta byla dot dobrá  ... Dean aspoň mohl odvést myšlenky pěkně daleko od pekla  ( vztahuje se jen na čistý obdiv, ne jeho činy  ) Když se bráškové na začátku hádali - chudák Dean, anděl ho ještě připraví o chuť k jídlu  (třeba ta pizza byla ještě dobrá  ) ... taky mě překvapilo, že to Bobbymu a Samovi tak jednoduše vysypal, ale oni mají těch tajemství teď tolik, že mít ještě tohle by nebylo moc dobré... Dean se s tím nebeským světem pořád nemůže chudák srovnat. ( Ale co si budu namlouvat... já sama bych s tím taky měla problémy  )... a ještě ho Sam dorazí s tím - Yeah, you just did, Dean. Bobby byl úžasný. Jeho postavu mám opravdu moc ráda... a hláškama vážně nešetřil. (a YOU IDJIT to jistí  ), jak se Dean chtěl vyptávat na ty anděli víc a Bobby před sebe jen hodil ty knihy  ... vážně nejlepší bylo, jak Dean tu horní (a úplně nejtenší) takovým rychlým naštvným pohybem sebral a dožadoval se svého koláčku No a to "Why me?" mě zase dorazilo  . On si vážně nedokáže přiznat, že není úplně obyčejný a že si peklo nezaslouží  ... ještě se mi líbilo jak to zdůvodňoval tím - A na oplátku kradu a užívám si s holkama Když byli na té benzínce, taky jsem si nejdřív myslela, že to "něco" půjde po Deanovi, ale souhlasím s Anwiel - budit takového spícího andílka  , to neee. Sam tedy dostal parádně  Když ho mlátil o umyvadlo, to bylo strašný... to musí bolet mnohem víc, než nějaké hození o skříň.  Naštěstí Dean zase nespal tak tvrdě a zasáhnul. Pak Bobby...tomu muselo být hrozně, když viděl ty dvě malé holčičky, co nedokázal zachránit  , ale ony se ukázaly v pěkně hrozivém světle. Dean a Meg - jej, potřebuje to ode mne nějaký bližší komentář  (jo ty smajlíci asi hovoří jasně  )... já jsem jí tedy poznala hned i na fotkách k téhle epce, ale stejně mě překvapilo, jak vypadá... a ještě to odůvodnění  a když vyprávěla o té svojí malé sestřičce  ... jenže co mohli kluci víc dělat? O démonech v té době věděli skoro kulový a že byla posedlá...vždyť by je ta démonka zabila a vykoupala se v jejich krvi, kdyby něco neudělali. Jenže chápu, že Dea si to vyčítá. Panic room...skvělé  ... a Deanova reakce - Bobby, you are awesome-ještě lepší  , jak tak ochranitelsky studoval tu pistoli  a ještě pak nenápadně kouknul na ten plakát  jako by si Bobby nezasloužil trochu rozptýlení závěrečný fight byl - Yummy  moje mučitelské buňky si užily až až  ... no a Dean a Henrickson  (tohle byla reakce prvotní)...při druhém sledování už to bylo spíš  ----ehm, to je zkrátka moje S tím klavírem...mě přišlo jako by Sam byl rohodnut, že ty svoje schopnosti zkusí použít, ale pak si uvědomil, že tam s ním je Bobby a Dean a tak od toho upustil.  ... kažodápdně i Sam v tomhle díle dostal pořádně do těla  - i když Dean dostal Víc!!!  ----jejda, tohle už je opravdu bez komentáře No a dostáváme se ke Castielovi! Já tu postavu opravdu začínám div ne milovat  on je vážně drsný  Herci tahle role padne jako ulitá a ty jeho výrazy a vyjadřování... zkrátka, ono se to vůbec andělovi nepodobá, já jsem si nikdy nepředstavovala, že by se takhle anděl mohl chovat, ale tady mi to k té postavě sedí a vážně se mi ta scéna líbila. Jen bych chtěla dodat, že taky nejsem úplně přesvědčená, že by byl vážně "angel of the Lord", ale ať tak či onak, do děje přináší něco nového, co mně se moc líbí  Akorát by se už mohl vyjádřit ohledně té práce, kterou pro Deana má... tohle mě vážně dere, že furt mlčí a jen všude kolem sebe hází ty nevzrušený výrazy. Nejdřív jsem koukala, jak se do něj Dean pustil a on tam vážně celou tu dobu stojí a tváří se, že nechápe a že mu to je jedno a že má lepší věci na práci a nehodlá Deanovi něco vysvětlovat a pak řekne jednu větu a Dean je totálně v háji  ... no jako vážně - Chovej se slušně nebo pošupeš pěkně rychle zpátky do peklíčka. A na konci, jak nevěděl, jestli má Samovi říct to s Luciferem a hlavně jak mu to říct. Co mě maličko naštvalo bylo, že jsem čekala, kdy se Deanovi zase vyjeví nějaká vzpomínka na peklo  ... zase jsem čekala červené světlo .... aspoň jeden jediný kratičký záběr tam dát mohli, no ne?! Come ON!  Ale možná je dobře, že je ještě relativně v klidu a vlastně si nic nepamatuje. Tak, to bylo pár větiček ode mě.  _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|  | | renáta Pocestný duch

Počet príspevkov: 128 Nálada: black and white Registration date: 27.05.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 12:40 | |
| Ďalšia super epizóda, ja som z nej skrátka nemohla.  Našťastie som sa k nej dostala už s titulkami od našich skvelých báb, pretože aspoň poznám názov pesničky na začiatku, bola dobrá. To zabíjanie lovcov bolo riadne brutálne, tvorcovia trochu pritvrdili  . Deanovi sa nedivím, on tých anjelov naozaj nemusí, super bolo aj to ako to na konci Castielovi vytmavil, nech si nezvyká  . Sam musel byť s Ruby mimo keď chudákovi Deanovi nepriniesol ani koláč. A tie Bobbyho poznámky proste skvelé, že mal voľný víkend.  Niekto si urobí poličku na korenie a Bobby protiatómový kryt... niet čo dodať. Z tých dvoch dievčat mi naskakovala husia koža, vybrali dobre, úplne znechutené výrazy. Hmm znamenia apokalypsy, som zvedavá aké budú tie ďalšie. Ten Bobbyho koment, že ak ideš strieľať, strieľaj, nedebatuj ma odrovnal už úplne, zdravý prístup k veci. A na konci Castiell vybalí Lucifera. Taký idiotský výraz som už dávno nevyrobila, ešte že ma pri tom nikto nevidel.  Super, super, super, od tejto časti som ani toľko nečakala. Inak chalani majú pravdu aj oni by sa mali mať na čo pozerať, ale veď pre novú Ruby vybrali peknú herečku. Aj to je pravda, že jeden lovec by mal zabrániť apokalypse, keď aj anjeli zomierajú a čo potom Boh, keď ho tam už spomínajú.  |
|  | | SNlois Winchester

Počet príspevkov: 3033 Age: 21 Bydlisko: Jablonec nad Nisou Nálada: po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date: 11.12.2007
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 12:57 | |
| |
|  | | Sarinka Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 15:10 | |
| Ježiš, Samabel...ja som skrolovala dole a dole a dole a že to snáď nemá konca kraja...  parádny výkon, to sa ti musí nechať... Inak súhlasím s tebou v tom, že ako tam Sama zavalili tí duchovia, tak na ňom videla, že už už sa chystá použiť svoje schopnosti, no potom sa uvedomil...to, že to Dean o Castielovi povedal hneď Samovi ma ani neprekvapilo, keďže to musel povedať Bobbymu a keby to nevedel už len Sam, tak to by bol trapas.. Ohľadom tej práce pre Deana, no niečo tam to bude, zrejme to nebude nič dobré, keďže mu to ešte nechce povedať, a Deanovi to určite bude proti srsti, chcem to už vedieť...  |
|  | | Madlen Winchester

Počet príspevkov: 2061 Age: 21 Bydlisko: Nový Jičín Nálada: :) Registration date: 11.12.2007
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 27.09.08 22:59 | |
| Konečně se dostávám k tomu, abych napsala názor na tuto epku. Viděla jsem ji zatím jen s anglickými titulky, ale i tak si myslím, že jsem převážně všemu důležitému porozuměla  Strašně se mi líbila. Čtvrtá season začíná opravdu ohromně dobře!  Musím říct, že jako Dean má problém uvěřit, tak i já pořád nějak nemůžu pobrat, že se nám do SN přimíchaly, kromě "obyčejných" nadpřirozených bytostí, i andělé, bůh a Lucifer. Jsem jsem zvědavá, jak to bude dál! Návrat Victora, Meg a Ronalda, byť jen na chvilku, mě překvapil.  Když jsem poprvé uviděla Meg, jak se zvěvila před Deanem, tak moje první myšlenka byla; já ji znám, ale že jde o Meg mi došlo až když se představila. A jak bráškům vyčítali, že je nedokázali zachránit a oni se jim omlouvali  Jak se na to budu dívat se slovenskými titulky, tak se musím zaměřit na část, když Victor povídá o návštěvě Lilith. Nevím, jestli jsem správně pochopila, že je nezabila hned, ale vychutnávala si je 45 minut... a že nejprve zabila Nancy...?  Malé holčičky, které pronásledovali Bobbyho se mi strašně líbily!  Takové sympatické Ale Ruby tam byla nějaká vystrašená  A jak Sam zapomněl na Deanův kolač  To bylo krásný! |
|  | | Ellen Žltočočko

Počet príspevkov: 693 Age: 42 Bydlisko: SR Nálada: hope never dies... Registration date: 23.03.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 0:29 | |
| Prv, než si prečítam, čo ste napísali, musím napísať aj ja, čo mám na srdci: Čo sa to stalo so vzťahom dvoch bratov?  Už v prvú epku ma zarazilo, ako rýchlo bol odbavený fakt, že sa Dean vrátil z pekla. Jedno obiatie a hotovo. Ako keby si Dean len doskočil do stánku na cigarety. OK, povedala som si, v prvej epke bolo veľa nových informácií, nevopchali by tam, ako Sam s Deanom preberajú jeho návrat medzi živých. A zmenilo sa vôbec niečo teraz? Je to ešte horšie! Správajú sa k sebe, ako kamaráti, alebo kolegovia. Kde je ich to večné naťahovanie a škriepky, alebo obavy? Opäť tu máme iba samé nové a šokujúce informácie o Apokalypse. Áno, ja viem, stále im na sebe záleží, veď Dean len-len že zase neprišiel o život, keď mu ten duch-svedok chytil do rúk srdce. Bol to Sam, ktorý duchovi odstrelil hlavu. A Dean na benzínke zase pomohol Samovi. Ale mne strašne...straaašne chýbajú tie rozhovory medzi bratmi. Veď celá tretia séria bola ako emocionálna dráha. A teraz chlad. Ja len dúfam, že nie práve to mal na mmysli Kripke, keď hovoril, že sa to medzi bratmi zmemí. Inak ma porazí.  |
|  | | wiktoriano Winchester

Počet príspevkov: 2804 Age: 24 Bydlisko: No niekde Nálada: Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date: 05.04.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 0:41 | |
| Madlenno Ruby bola naozaj zlatá ked bola taká vystrašená s tým anjelov.  a to že Sam zabudol na Deanov koláč podľa mna nebolo krásne ale hrozné. Musí čítat knihu a nedostane ani koláč? chudáčik Elllen nejaké bratské momenty ešte musia byť ved to by nebolo ono. len musíš počkať a určite sa to zlepší ved ani doteraz neviedli nejaké dojímavé rozhovory v každej časti |
|  | | sisel Žltočočko

Počet príspevkov: 724 Age: 23 Bydlisko: Polyform Nálada: KONEEEEEEEEEEEC :-D Registration date: 12.03.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 7:40 | |
| musim povedat ze SN je diel od dielu lepsi a lepsi, bolo to super a po prvykrat sa mi stalo ze sa neviem dockat dalsej epky. mal by som SN stopnut a Castiello Deanovi mohol teda povedat vic, ale to by nebolo ono, ved co by potom bolo v dalsich epkach? Kripke si musi nieco nechat na potom |
|  | | Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 8:20 | |
| Ellen, obávám se, že přesně tohle měl Kripke na mysli.  I Jared o tom často mluvil v rozhovorech, že se ten vztah mezi nimi změní - ochladne. A je to vážně tady. Tuším, že tohle bude námětem celé série, tedy to, jak se ti dva budou zase horko těžko dávat dohromady.  Věř mi, že nejsi jediná, koho to štve. Já se s tím do teď nesmířila a hrozně mě to štve. Bohužel musím uznat, že něco se v SN prostě dít musí - nějaké drama, které opět pořádně nadzvihne diváka a pokud by se bratři chovali dál, jako dosud, byl by to už pro některé z diváků možná stereotyp. Nebyl by "materiál", pro další infarkové zápletky, ve kterých se Eric tak vyžívá. Tak nám nezbývá než vyržet a snad si později aspoň pořádně užijememe obnovení jejich dřívejšího vztahu....třeba bude nějaké to srdceryvné objetí...  To už je ale jen moje zbožné přání, protože vážně netuším, jak moc se to ještě mezi nimi ve 4. sérii vyhrotí. Tuším ale, že dost. Sisel...  ...že stopnout! No si bázen, či čo?  To já bych tedy nepřežila. Já se třepu na každou další epku, jsem závislák největší, ale omezovat se v SN rozhodně nemíním.  _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |
|  | | Anwiel Winchester

Počet príspevkov: 4325 Age: 24 Bydlisko: Praha Nálada: smíšená Registration date: 09.04.2008
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 8:52 | |
| Souhlasim s Chrys. Celou dobu všichni mluvěj o ochladnutí jejich vztahu a tady to je. Eric nám tuhle změnu naservíroval na stříbrnym podnose a my se s tim musíme vyrovnat a čekat, jestli se to zlepší nebo naopak zhorší. Dyť si vemte, jakto třeba bude ptom, až se Dean dozví o tom, že má Sam schopnosti a dokonce je používá, ikdyž mu přísahal, že ne. Já bych řekla, že jeho důvěra pěkně klesne... To samí až se dozví o Ruby. Ale tak doufejme, že se to všechno zlepší.  |
|  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester 28.09.08 9:15 | |
| podľa mňa sa to ešte zlepší, ten ich vzťah...
ale tak pár postrehov ešte musím napísať, čo som si všimla a síce: neviem, ale strašne sa mi páčilo ako si na začiatku Dean stisol to rameno, keď hovorili o anjeloch s Bobbym, akoby ho to stále mierne bolelo.
no a potom mne stále nedal spávať ten rozhovor v reštike, kde dean tak krásne sundal tú démonku v lazarus rising a po tejto epke som si uvedomila, že možno práve toto je tá jeho práca a on je "vyvolený". celý život bojoval so zlom aj napriek všetkému, čo sa mu stalo a aj keď vedel, že ide do pekla, tak stále zabíjal démonov a pritom si musel uvedomovať, že ho tam dole budú čakať. No a nakoniec sa dostal aj do pekla a keď sa z neho dostal, tak zase bojuje na strane dobra. Proste to čím on prešiel... no a keď bol v pekle možno sa aj čo-to dozvedel. Síce si to ešte všetko nepamätá, ale možno teraz lepšie rozumie démonom a tomu, čo robia.... možno bude proti nim vedieť lepšie bojovať teraz. Možno toto bol ten plán. ja viem, že to znie šialene, ale aj tak... ja som z toho jeho poslania tak zmätená, že môj mozog prichádza aj s takýmito sprostosťami.... |
|  | | | | 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester | |
|
| | Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |