DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 12344
Nálada: k-popovská :D
Registration date: 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 8:59

no ja som tak už spala a trocha ma bolel krk, ale nič extra, takže ja myslím, že to možno závisí aj od osoby a dean je asi zvyknutý Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi
janka410
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 5348
Nálada: Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:00

Chrystelle napísal:
Jo a ještě jedna poznámka.... všimly jste si, jak najednou Sammy pořád řídí Impalu? Shocked Shocked Shocked Že by si to Eric rozmyslel?????

Jo tak toho jsem si taky všimla a divila jsem se. Twisted Evil Twisted Evil Třeba to chce teď Sammymu vynahradit

Jo a co říkáte na ty holčičky Shocked opravdu "milá" dítka,co? nechtěla bych s nima zůstat v zamčené místnosti Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:03

kristine: no pozerám, že fakt myslíme na to isté Laughing Laughing Laughing Laughing inak s tými knihami bolo aj krásne ako si Dean automaticky zobral tú najtenšiu Laughing Laughing Laughing

a ježiši tie malé boli super Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil a ako tam jedna cez druhú v tom aute hovorili na bobbyho Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil no proste paráda
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1538
Nálada: always great :)
Registration date: 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:08

tak tie malé sa aj mne páčili Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ale chudák Bobby, ako bolo vidno, že na ne dokáže len tak-tak vystreliť
no a to, že Sammy šoféruje...no zrejme si tak nejako za tiež 4 mesiace zvykol 603 Suspect alebo sa len Dean rozhodol, že si potrebuje schrupnúť Laughing ale keď som videla ako mu len hlava trčí z Impali
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555
Nálada: Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:12

Ještě jsem chtěla napsal o té Meg. Já ji tedy poznala hned, protože jsem viděla nějaké fotky té herečky z civilu z letoška a měla je stejné. Laughing A myslím, že opět předvedla úžasný herecký výkon. Nemůžu si pomoct, ale fakt se mi zdá, že hraje výborně, že se dokáže do té role úžasně vžít. A jenom jsem hleděla, jak vyprávěla Deanovi, jak ji Meg posedla... A že byla uvězněná ve vlastním těle a viděla všechny ty vraždy, co Meg spáchala. To bylo něco na Deana.... A jak ho tam obviňovala, že zemřela kvůli nim a Dean na to, že dělali to nejlepší co mohli.
Jo a pochopila jsem dobře, že Meg jí zabila i sestru? Shocked Shocked A že řekla Deanovi, že nebýt jeho rodiny, tak by ona i její sestra žily?

S tou Impalou mě to bije do očí proto, že mám pořád ještě před očima ten loňský Comic con, kde Eric vykřikoval, že šílí, když vidí Sama řídit Impalu a kdyby bylo po jeho, už za volant nesedne. Tak nevím, co ho přinutilo změnit názor. Protože opravdu hezky dlouho Sam neřídil. To už snad byly roky...
Ale tedy taky mi to vůbec nevadí, naopak!! Miluju Sama za volantem Impaly! 702

“The most important thing to me that i'm throwing away is not school.
It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 4325
Nálada: smíšená
Registration date: 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:16

No, já sem jí tak rozuměla "She killed herself!" jako že spáchala sebevraždu.... confused Du si to pustit znova....
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.anwiel.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:17

Já právě mám taky dojem, že říkala něco o tom, že se zabila, ale nejsem si jistá...každopádně jsem to pochopila tak, že se zabila kvůli ní, ne? Sad Jakože prostě tak či tak za to může Meg.

It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1538
Nálada: always great :)
Registration date: 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:18

Chrys, to s Meg a jej sestrou som pochopila tak, že tá jej malá sestra keď videla Meg v márnici, tak to neuniesla a zabila sa
no ale ten ich rozhovor bol vážne niečo Dean a to jeho sebaobviňovanie
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:19

ona povedala, že tá jej sestra ju zbožňovala a keď ju videla v márnici takú dobitú, tak spáchala samovraždu. ona vinila deana z toho, že ju nechali spadnúť z toho okna, lebo to ju v podstate zabilo plus tá strelná rana...

no ale ja som ju tiež hneď spoznala a páči sa mi ako to zahrala Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil fakt je to super herečka a s deanom vedela pekne zamávať. ozaj ho riadne trápila a aj ona to super opísala, čo všetko sa jej stalo normálne mi jej bolo ľúto

edit: pozerám, že sme to všetci pochopili s tou meginou sestrou rovnako, ale pre istotu ešte raz, jej sestra sa zabila sama Wink Wink
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:21

Aha, tak to s tou márnicí jsem nepostřehla právě. Tak díky moc všem za objasnění. Prostě nemůžu vydržet do titulků a některé věci chci vědět hned. Twisted Evil Laughing No ale fakt tehle rozhovor byl něco pro Deana.... A pak do toho ještě Viktor a jeho popisy policejní stanice s Lilith....

It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:24

Musim říct, že Nicky je vážně dobrá, klidně bych jí tam párkrát za čas viděla, ale jak už sem psala, žádná dobrá ženská v SN vlastně nemá šanci... Narozdíl od toho Ruby, která je nám všem ukradená, když je v těle Christy..... confused
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:25

ak ešte nemáš v niečom jasno, kľudne sa pýtaj Wink

no a presne victor s tou stanicou affraid to si viem živo predstaviť deanov pocit viny ach bože prečo ho tak trápia? niežeby som sa v tom nevyžívala 603 603
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:26

Já sem si vždycky myslela, že Lilith jenom vyslala světlo a tim to bylo, ale tak asi sem se hodně mýlila.... To bylo vážně hnusný!!!!
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:27

dion-fortune napísal:
prečo ho tak trápia? niežeby som sa v tom nevyžívala 603 603

Asi tak nějak..... 603 603 Ten pohled, když Victora uviděl....

No, určitě se ještě na něco budu ptát...zhruba jsem všechno pochytila, ale některé detaily mi zatím zůstávají utajeny.... Tak vás určitě ještě budu s něčím otravovat. 603 Laughing Jen si musím konečně umýt hlavu, na což se chystám už asi hodinu. 603

It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester

OdoslaťPredmet: Re: 04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester   26.09.08 9:28

ja som si tiež myslela, že ich len zabila Shocked a teraz toto sa dozvieme affraid akože 602

inak ešte musím povedať, že sa mi v tomto diely fakt strašne páčil castiel, snáď ešte viac ako v tom prvom 603

chrys: no presne 702 702 ja nemôžem z tých ich očí 702 702 702
Návrat hore Goto down

04x02 Are You There, God? It's Me, Dean Winchester

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 2 z 10Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Štvrtá séria-