DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

Interview: Jim Beaver

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
AutorSpráva
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063
Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi...
Registration date: 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Interview: Jim Beaver   12.09.08 11:10

Dám to do samostatného topicu, ať se to jen tak nestratí. lol!
Jim Beaver se nám trochu rozpovídal o 4. sezóně a o své úloze v ní. A navnadil mě na premiérový díl ještě víc. 702
Mr. Kripke, doufám, že jste tam vážně dal obří HUG brother to brother jinak
Takže skvělé openningy - uvidíme, jak se předvedou...určitě náramně 702
tady je rozhovor
kód:

Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...
Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!
That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH
In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473
Nálada: Sherlocked
Registration date: 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Interview: Jim Beaver   12.09.08 13:45

Pochopila som to správne, oni pôjdu k tej Pamele, aby sa kontaktovali so skutočným Deanom, pretože nebudú veriť, že je to on? Teda pôvodne to tak chceli? affraid affraid affraid to sa mi ale nejako nezdá... však stačí kuknúť na miesto, kde ho Sam pochoval a zistí, že tam Dean nie je... lol!
Ježiš, a to ako opisoval ten úvod... I smell hug in the air... cheers cheers to proste nie je o čom... keď už je on zvedaví, ako fanúšikovia zareagujú...stačilo mi, keď som videla to jeho zvítanie...

Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063
Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi...

OdoslaťPredmet: Re: Interview: Jim Beaver   12.09.08 13:50

No já to pohopila tak, že fanoušci si to podle toho director´s cutu myslí, ale on říkal, že to bude torchu jinak confused , takže nevím. Uvidíme.
Sarinka napísal:
I smell hug in the air
Já taky!!! Ale vážně doufám, že tm bude... když si Sam bude pořád myslet, že to není Dean confused ...aby nás Kripke zase nevyvedl z míry, že ho nedá. No ... ale NE, to nepřichází v úvahu...HUG bude a hotovo! Twisted Evil

Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...
Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!
That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH
In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473
Nálada: Sherlocked
Registration date: 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Interview: Jim Beaver   12.09.08 13:56

Tak to by som sa na Kripkovie chlapca aj hnevať začala, ak by to nedal tam TERAZ...to už fakt neviem, čo by sa muselo stať, aby to tam dal... lol!
Takže hop šup preskočiť tie veci ako "ty nie si Dean" a poriadnu hugovicu si dať a slzy radosti by mi tiež nevadili...nie som vôbec naročná.. Laughing

Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 12344
Nálada: k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Interview: Jim Beaver   12.09.08 17:08

oh toto bolo krásne 702 702 702 a táto pasáž ma dostala:
citácia:
To answer your second question first, there isn't much I can teach Jared and Jensen. I wouldn't really try. They are very good at what they do. In some ways, they are better than I am. Because they are here for everyday of the shoot. They are very good at technical things. I've probably learned more from them then they have from me. I'd be flattered if they picked up any tricks from me. But I don't think they need to learn anything from me.

no proste

a to ako opisuje, čo sa bude diať a ako nás má tá prvá časť prvej epky chytiť za srdce, no 602 fíííha sa teraz teším snáď ešte viac ako predtým Laughing a zo 6 epizód bude v 3 to je super. a som zvedavá na tu vešticu teda keď vraví, že sme si to mohli zle vysvetliť
Návrat hore Goto down

Interview: Jim Beaver

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Spoilery-