Počet príspevkov: 4193 Age: 25 Bydlisko: Havaj Nálada: Everyday is another opportunity to shine :) Registration date: 05.04.2008
Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 17.09.08 20:51
Ja to už pozerám 4 krát odkedy som si to stiahla a zakaždým prestanem vnímať hneď ako sa objaví Dean pre tými dverami v nádeji, že mu otvorí niekto známy - bože on je tam soooo sweeeet
Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 17.09.08 21:08
Síce som ho videla už dávnejšie, ale nedá mi sa nevyjadriť, to proste nejde...WTMFG to má zas Jared s vlasmi, to sa proste nedá nevšimnúť..nejaký hríb, či čo mu to spravila...a ešte si to dáva za uši.. ja už fakt verím tomu, že nás tak pomaly pripravujú, že mu to potom nagelejú celé a spravia Petera z Heroes, ešte jazvu a ide sa...
Počet príspevkov: 2355 Age: 25 Bydlisko: vo veľkom dome s pánom P:D:D:D Nálada: veľmo veľmo dobrááá 8) Registration date: 06.07.2008
Predmet: Re: 04x01 Lazarus Rising 17.09.08 21:12
boze ja by som tu kadernicku co mi robi vlasy kopla do riti. Vyzera ako idiot ktori si neumyvy vlasy. Ja neviem asi sponzor serialu je nejaka gelova firma lebo co? hej pri tom aute bol zlaty
heh asi tak zizi fakt mu to spravili divne a tá vlna no nič no
aj tak som si viac všimla jeho pri tom aute ako jensena a to už je čo povedať od niekoho ako ja asi sa nachádzam v jaredovskom období viem, že minulý týždeň som bola v jensenovskom, tak teraz je asik na rade jared
zizi: ale tá jej reakcia bola fakt super a najlepší bol sam, keď sa ho dean spýtal koľko stála a on ho dobil, že ja neplatím myslím, že sam sa nám fakt dosť zmenil na Deana a neviem, ale mňa to strašne chytilo za srdce