Počet príspevkov: 608 Bydlisko: xyz Registration date: 19.04.2008
Predmet: Re: New York Minute 06.06.08 19:27
tak v tomto filme bol Jared uuplne uužasnyy..bola som z neho celaa PAF uuf...celý tento film som dopozerala len kvôli nemuuu..pretože tento film bol inak typicky olsenovsky ale Jared tam bol uuplne supeer jako v každej jeho ulohe
Já jsem se na tenhle film taky dívala jen kvůli Jardovi...jak jinak. A hrozně se mi tam líbil. Sice byl pro mě trochu nezvyk, vidět ho s těmi vouskami, které moc nemusím, ale i tak tam působil skvěle. Daleko větší nezvyk byl, že se tam kolem něj motaly ty dvě kozy. Já je fakt nemusím a když jsem viděla, jak si tam Jareda užívají...teda hlavně ta jedna....
Predmet: Re: New York Minute 26.08.08 20:27
no jared bol vazne zlatyyy hehe proste taky v pohodke.....a videly sme mu na chvilku to jeho teloooooooo ....wow stale sa na to pozeraaam a snivam ...hehe ale nemam az take sexy telo po blizku.....ale tak jared je vazne uchvatnyy
I tyhle fotky už jsem přidala do galeri, takže kdo se na ně nestihnul podívat u Andrease (protože tam už se musí registrovat), může zde: New York Minute - Movie Stills
Já miluju tuhle.....