_________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending... Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai! That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Počet príspevkov : 10688 Age : 41 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 10.12.07 23:21
Na to jsem koukala minulý měsíc nebo kdy. Málem mě u toho trefilo, jak jsem se chlámala. Vidět tahle Jensena, to je opravdu síla. Jaká elegance a šarm....
Počet príspevkov : 1748 Age : 25 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 14.01.08 13:36
ja som nahodou videla skoro cely blondie raz ked to slo ani neviem kde a jensen tam hral nejakeho milenca marilyn monroe a bol strasne flipny aj ked rozbil vyklad
Počet príspevkov : 3035 Age : 26 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 14.01.08 16:17
vy mě zabijíte tak toto sem ještě neviděla bože on je tak cute při všem co dělá
Počet príspevkov : 10070 Age : 28 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 14.01.08 18:04
SNlios předtím neviděla, jo ....tak už viděla a nasmála se, že
_________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending... Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai! That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Počet príspevkov : 3035 Age : 26 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 15.01.08 9:40
no ani nevíš jak...ty voe ty jeho pohyby..já umřu...to je dokonalý i když se směju jako pakot
Počet príspevkov : 10688 Age : 41 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 17.03.08 20:18
bookika, přehodila jsem ten film do tématu pro linky na seriály, jo? Takže kdo si chce stáhnout díl s Jensenem od bookiky, může tady: Blonde A pokud ten díl pak budete chtít probírat, můžete klidně tady.
Počet príspevkov : 995 Age : 27 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 06.05.08 18:50
akoze dobra haluz....
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 10.06.08 21:56
lol tak toto som si vsimla az teraz ( ach ta orientacia asi stale nejak neprichadza resp. prichadza pomaly ) a nemam slov to ako co bolo tak tomu hovorim ze haluska ten tancek a to kimono
Počet príspevkov : 2962 Age : 30 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 16.06.08 1:42
Tak ten taneček ma položil Tak toto som už vôbec nečakala, teda ale hýbe sa krásne, ty bláho, zase mi už napadajú "zlé" myšlienky Ale musím povedať, že mi padla gamba asi takto , keď som si pozrela pár clipov z tejto malej sérky, akú úlohu tam vlastne Jensen hral a bolo mi to také zvláštne, alebo ani nie zvláštne, len proste WOW A jak tam hral toho elegána s cigaretou...
Počet príspevkov : 464 Age : 24 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
Predmet: Re: Blonde - kimono :) 09.12.08 17:43
no aký zlatý sa tam pretrčal by som ho hneď ku sebe brala a ten hlások čo tam spustil no proste zlatý ale pekne tancoval sa musí uznať zlatý úplne všade kde sa dá