Počet príspevkov: 627 Age: 19 Bydlisko: Praha Registration date: 01.12.2007
Predmet: Re: Na akú celebritu sa podobáš??? 18.05.08 16:13
Já jsem to teď taky zkousela s dvěma fotkama. V obouch případech se mi tam objevila Eliza Dushku nějak nad 60% v prvním případě jsem měla nejvíc 70% Petra z Narnie, v tom druhým to byla nějaká ženská co neznám na 80%. Nejvíc mě ale naštval brácha, kterej tam měl samý známý osobnosti - božského Chucka Norrise, supermana, Jamese Bonda (Connery), Madonu a snad ještě někoho.
Počet príspevkov: 1095 Age: 20 Bydlisko: Taká malá dedinka v BB kraji Registration date: 25.06.2008
Predmet: Re: Na akú celebritu sa podobáš??? 02.10.08 16:33
toto je haluz...ja skusam a skusam... kopec ludí ktorých nepoznám...že...Adriana Lima na 64%, alebo Amanda Seyfried na 72%, alebo Laura Bush takú starú ženskú tam vyhodilo...no koniec... a Tom Welling 68%....dakujem za super stranku...
Počet príspevkov: 4946 Bydlisko: Wales Nálada: upršaná :D Registration date: 10.05.2008
Predmet: Re: Na akú celebritu sa podobáš??? 14.10.08 16:16
Ako fakt sa mi dvihlo sebavedomie keď som zistila že sa podobam na Michaela Jordana, Roberta Redforda, Joaqina Phoenixa, Draca Malfoya a hlavne na vela činanov...ako važne mne vychadzaju len chlapi...Gerard Depardieu, Gerard Butler, Maharishi Mahesh Yogi (akože to je taky stary činan s bielou bradou ) George Bush Guissepe Verdi, Lu Xun idem skusiť ešte jednu fotku...aaa hura Gisele Bundchen a Angelina Jolie...už som sa fakt vydesila... ale ostatok zase chlapi...
Počet príspevkov: 2804 Age: 24 Bydlisko: No niekde Nálada: Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date: 05.04.2008
Predmet: Re: Na akú celebritu sa podobáš??? 14.10.08 19:28
ja mám Avril Lavinge na 80% čo je celkom dobré. možno sa aj fakt podobám. a to ostatné už ani nestojí za reč.
Počet príspevkov: 197 Age: 20 Bydlisko: Martin Nálada: Taká supernaturálska!!! Registration date: 24.08.2008
Predmet: Re: Na akú celebritu sa podobáš??? 15.10.08 16:46
No tak ja sa zese podobám na Halle Berry ....na 83 % ..Ale mi neuveríte ale ja sa podobám aj niektorými črtami aj na Jensena Acklesa... Ja na to take oči.. ..Som tomu nemohla uveriť.Ale tak noi teším sa z toho..