|
| |
| Autor | Správa |
|---|
Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 25.04.08 14:08 | |
| _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|  | | Sarinka Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 25.04.08 14:24 | |
| Ohľadom toho EMF sa pridávam, tiež som sa rehnila...a tá čapička, mne to pripadalo ako chyba, bo ten duch mu ju nasadil, no neskôr ju už nemal, skôr ale, než k nemu Dean prišiel...  A ešte som sa neskutočne rehnila, keď boli v tej garáži a spadla im tá nástenka a začali panikáriť a to len otec Eda otvoril dvere od garáže...  |
|  | | LenkaX22 Winchester

Počet príspevkov: 1639 Age: 28 Bydlisko: Sereď Nálada: look at me.... i´m happy :D Registration date: 03.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 25.04.08 18:07 | |
| taaaaak konecne som si to pozrela aj ja ..a nemam slov  tato epka bola vazne dobra,nie naj najlepsia,ale srandy bolo dost veru  , myslim,ze to uz ani nemusim opakovat, vsetko to tu uz je povedanee.. len tak narychlo...mna dostala ta ich pomala chôdza,to nemalo chybu,na tom som sa smiala ako prastena  ,tiez lepka,EMF namierene na Deana, potkan je zarucene na prvom mieste,som cakala,ze aky duch na nich vyleti a to len obycajny zdochnuty potkan  .. jeeej a este mladeci v smokingoch a tiez ich recicky  ..  ..nooo veru mohlo tam byt troska viac  vsade len sami "profesionali" boli  |
|  | | Anwiel Winchester

Počet príspevkov: 4325 Age: 24 Bydlisko: Praha Nálada: smíšená Registration date: 09.04.2008
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 25.04.08 19:56 | |
| Tak sem konečně dorazila ze školy a koukla se na to. Moc se mi to líbilo, pěkně natočený, jenom se i ta opravdu nelíbila zmínka o dvou měsících! Už se to pomalu blíží  |
|  | | SkreechTina Winchester

Počet príspevkov: 2971 Age: 25 Bydlisko: Bratislava-Dúbravka Nálada: dovolenková Registration date: 27.01.2008
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 0:48 | |
| Pred pár sekundami som to dopozerala a musím povedať, že ma to prekvapilo. Spôsob, akým to bolo natočené bol naozaj zaujímavý a vôbec mi nevadilo to mykanie kamerov a pod. Celkovo príbeh ma dostal do 3/4, kde som sa neskutočne chcechtala na tých dvoch, tiež myslím, že The BEST scéna je s tým mrtvým potkanom  Ten pocit, že naši  sú tu tak pomenej, ma trochu ubíjal, ešte via tá akoby poznámka na okraj, že už len 2 mesiace....ajaja, to mi mierne Herecké talenty tam boli, hlavne Deanove face boli ako vždy na jednotku Ku koncu som sa už naozaj začala báť, kde vlastne ten jeden chalan zomrel....btw, inak byť v takej miestnosti, kde už je pár mrtvoliek, to musel byť teda smrad, sa ešte Samovi čudujem, že to tam vydžal.... Čo dodať, naozaj som bola milo prekvapená, koľkokrát som od smiechu vyprskla na obrazovku, alebo koľkokrát mi prešiel mráz po chrbte, myslím, že na dobrú noc to bola epka tak akurát  |
|  | | Soniq Winchester

Počet príspevkov: 2127 Age: 20 Nálada: torturing :) Registration date: 24.03.2008
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 7:43 | |
| ešte si to len stahujem ,al ked som sa dočítala akú sledovanosť mala táto časť som zostala dosť prekvapená  |
|  | | Anwiel Winchester

Počet príspevkov: 4325 Age: 24 Bydlisko: Praha Nálada: smíšená Registration date: 09.04.2008
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 10:27 | |
| ilovejensensam: mě to hrozně překvapilo, ale je pravda, že propagace byla skoro nulová a navíc pauza mezi díly velká. |
|  | | Weronička Winchester

Počet príspevkov: 2213 Age: 22 Bydlisko: momentálne ani sama netuším... Nálada: VON Z VODY! Registration date: 11.02.2008
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 10:51 | |
| |
|  | | Madlen Winchester

Počet príspevkov: 2061 Age: 21 Bydlisko: Nový Jičín Nálada: :) Registration date: 11.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 15:02 | |
| Konečně i já můžu přidat komentář k této epizodě! Ze začátku mě zarazilo to zpracování, že to bylo vlastně podáno tak, jak to oni natáčeli, ale bylo to dobré. Jen občas mi vadilo, že se mu ta kamera tak třepala a nebo nemířila tam, kam jsem zrovna chtěla.  A cenzura mě taky pěkně zlobila...  Našich  tam mohlo být víc...  A to vzpomenutí, že už má Dean jen dva měsíce...  Jo a ten Deanův cenzurovaný prostředníček, myslím, že to bylo, jak skříň nebo co odtáhl od těch dveří a ten kameramen mu řekl, že je silný... a pak ta rakovina... hej to mi připomnělo jeden dávný dotaz na českém webu!  To s potkanem bylo taky moc pěkné A plno dalších momentů  Moc se mi líbilo, jak Dean volal Sama, to jeho Sam, Sammy bylo slyšet skoro všude! A tek konec! Jak jim to vymazali! Ti je nebudou mít rádi!!!  |
|  | | Sarinka Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 15:23 | |
| |
|  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 17:18 | |
| |
|  | | Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 17:21 | |
| Konečně mám čas taky "něco málo" napsat. Jen nevím, kde začít.  Tak začnu celkovým dojmem... díl byl dobrý, jen mě jako první naštvalo to, že se bráškové objevili pořádně až někdy ve 12 minutě.  Už z toho mi bylo jasné, že si jich tam moc neužijeme a taky že jo.  To mi na téhle epce nejvíc vadilo. Žádné bratrské momenty a kluky jsme viděli opravdu poskromnu.  No ale beru to, že v každém díle hold kvanta těch momentů, co tak na SN miluju, být nemůžou. Další co mi vadilo bylo to, že ty kamery pořád tak lítaly a mě z toho za chvilku skoro bolely oči.  Ani nezmiňuji to, že většinou opravdu točili to, co neměli a to málo z kluků, co tam bylo, vůbec do záběru nechytli. Hned bych jim přes ty pracky dala, ať se naučí, jak točit.  Ale když tohle pominu, tak ta epka fakt stála za to. Jak já jsem se nachlámala, to je neskutečný.  Ed a Harry jsou prostě tak skvělí týpci, že já z nich nemůžu. Ti herci to hrají úžasně a smálala jsem se téměř pokaždé, co byli v záběru...protože ty jejich "profesionální výrazy" a hned v zápětí se strachy málem po***...  Ta jejich zpomalená chůze na začátku, zatímco za nimi projížděli auta normální rychlostí, to nemělo chybu.  A samozřejmě krysa, to už jsem se málem zadusila smíchy..... Ono vůbec ty jejich komentáře...jak tam Eda a Corbetta překvapili bráchové a Ed hned jak je poznal, tak si začal vyskakovat.  A když jim řekl, že tam byli první, tak jsem vybuchla smíchy z Deanovy reakce: "They were here first."....a ten pohled na Sama + to jeho uchechtnutí a hned po něm vystartoval.... "where's your partner?"  Tahle scéna byla suprová. Jensen je takhle fakt neodolatelný, jak to dokáže zahrát. A pak se mi ještě hrozně líbilo, když se tam dohadovali a najednou zmizela ta Maggie, tak to Deanovo "Wait a minute." To se mi prostě hrozně líbí, jak to říká.  No a jak ho tam pak uviděla najednou v té kameře, tak jsem se úplně lekla a hned nato byla moje rakce  , jak mu to v tom nočním vidění seklo....takhle bych se nechala vystrašit třeba milionkrát...  Jo a teď jsem si ještě vzpomněla na to, jak šli hledat do sklepa toho Sama a Dean volal na Eda a Harryho ohledně toho kruhu se soli a že si mají stoupnout dovnitř a ti blbci prý "Do tvé tašky?".  Já prostě nemám slov. Tam bylo těch momentů zase tolik, že bych tady mohla popsat ještě tisíc řádků, tak raději končím. Jen ještě musím zmínit taky to Deanovo volání "Sam! Sammy!" To je hudba pro moje uši.....  _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |
|  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 17:39 | |
| |
|  | | Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 17:48 | |
| No jo, jsem to zase nějak nezvládla s tou délkou příspěvku,trochu se mi utrhla ruka.... Jo a s tou čapkou, to bylo něo.  Jsem si říkala "Chudák, taková potupa".  Ale jak jste tady psaly, že to mohla být chyba, že ji pak neměl, to si nemyslím. On totiž jak ho šel ten duch zapichovat, tak už bylo vidět, že mu ta čapka padá, ten duch o ni zavadil a Samovi se dostala nad čelo. Takže myslím, že než k němu Dean došel, tak si ji Sam shodil....stačilo jen trochu zatřepat hlavou.  Asi si chtěl chudáček ponechat aspoň před bráchou trochu té důstojnosti.  _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |
|  | | Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 17:52 | |
| _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|  | | |
| | Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |