DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

03x13 Ghostfacers

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063
Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi...
Registration date: 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   25.04.08 14:08

No jasně, hej, ta jejich chůze na začátku.

A jak na něj mířil tím EMF - nic si z toho nedělej kristine, já se taky musela smát Laughing lol!

Já se dokonce smála i tehdy, když ten zlý duch dával Samovi na hlavu tu párty čepičku nebo co to bylo.

EDIT: no a ještě nesmím zapomenout na ten jejich pokřik Ghostfacers, když jsou v tom kruhu a rozdělují se. To krčení rukou a ty hlasy.

Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...
Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!
That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH
In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473
Nálada: Sherlocked
Registration date: 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   25.04.08 14:24

Ohľadom toho EMF sa pridávam, tiež som sa rehnila...a tá čapička, mne to pripadalo ako chyba, bo ten duch mu ju nasadil, no neskôr ju už nemal, skôr ale, než k nemu Dean prišiel... A ešte som sa neskutočne rehnila, keď boli v tej garáži a spadla im tá nástenka a začali panikáriť a to len otec Eda otvoril dvere od garáže... Laughing

Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1639
Nálada: look at me.... i´m happy :D
Registration date: 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   25.04.08 18:07

taaaaak konecne som si to pozrela aj ja ..a nemam slov tato epka bola vazne dobra,nie naj najlepsia,ale srandy bolo dost veru , myslim,ze to uz ani nemusim opakovat, vsetko to tu uz je povedanee.. len tak narychlo...mna dostala ta ich pomala chôdza,to nemalo chybu,na tom som sa smiala ako prastena ,tiez lepka,EMF namierene na Deana, potkan je zarucene na prvom mieste,som cakala,ze aky duch na nich vyleti a to len obycajny zdochnuty potkan .. jeeej a este mladeci v smokingoch a tiez ich recicky .. ..nooo veru mohlo tam byt troska viac vsade len sami "profesionali" boli
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 4325
Nálada: smíšená
Registration date: 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   25.04.08 19:56

Tak sem konečně dorazila ze školy a koukla se na to. Moc se mi to líbilo, pěkně natočený, jenom se i ta opravdu nelíbila zmínka o dvou měsících! Už se to pomalu blíží
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.anwiel.blog.cz
SkreechTina
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2971
Nálada: dovolenková
Registration date: 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 0:48

Pred pár sekundami som to dopozerala a musím povedať, že ma to prekvapilo. Spôsob, akým to bolo natočené bol naozaj zaujímavý a vôbec mi nevadilo to mykanie kamerov a pod.
Celkovo príbeh ma dostal do 3/4, kde som sa neskutočne chcechtala na tých dvoch, tiež myslím, že The BEST scéna je s tým mrtvým potkanom Ten pocit, že naši sú tu tak pomenej, ma trochu ubíjal, ešte via tá akoby poznámka na okraj, že už len 2 mesiace....ajaja, to mi mierne
Herecké talenty tam boli, hlavne Deanove face boli ako vždy na jednotku
Ku koncu som sa už naozaj začala báť, kde vlastne ten jeden chalan zomrel....btw, inak byť v takej miestnosti, kde už je pár mrtvoliek, to musel byť teda smrad, sa ešte Samovi čudujem, že to tam vydžal....
Čo dodať, naozaj som bola milo prekvapená, koľkokrát som od smiechu vyprskla na obrazovku, alebo koľkokrát mi prešiel mráz po chrbte, myslím, že na dobrú noc to bola epka tak akurát
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2127
Nálada: torturing :)
Registration date: 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 7:43

ešte si to len stahujem ,al ked som sa dočítala akú sledovanosť mala táto časť som zostala dosť prekvapená Suspect
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 4325
Nálada: smíšená
Registration date: 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 10:27

ilovejensensam: mě to hrozně překvapilo, ale je pravda, že propagace byla skoro nulová a navíc pauza mezi díly velká.
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.anwiel.blog.cz
Weronička
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2213
Nálada: VON Z VODY!
Registration date: 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 10:51

no ja som tuto epku tiez len predchvilou dokukala a musim povedat ze bola dobra nemam o k tomu viac napisat...pacila sa mi celkom....a bola fakt dost vtipna trosku som sa pri nej nasmiala... a uz musim len dodat ze dakujeeem za nu ....a uz sa veeelmi tesim na dalsiu..... 702 702 702
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2061
Nálada: :)
Registration date: 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 15:02

Konečně i já můžu přidat komentář k této epizodě!
Ze začátku mě zarazilo to zpracování, že to bylo vlastně podáno tak, jak to oni natáčeli, ale bylo to dobré. Jen občas mi vadilo, že se mu ta kamera tak třepala a nebo nemířila tam, kam jsem zrovna chtěla. Rolling Eyes A cenzura mě taky pěkně zlobila... Suspect Našich tam mohlo být víc... 603 A to vzpomenutí, že už má Dean jen dva měsíce... Jo a ten Deanův cenzurovaný prostředníček, myslím, že to bylo, jak skříň nebo co odtáhl od těch dveří a ten kameramen mu řekl, že je silný... a pak ta rakovina... hej to mi připomnělo jeden dávný dotaz na českém webu! To s potkanem bylo taky moc pěkné
A plno dalších momentů Very Happy Moc se mi líbilo, jak Dean volal Sama, to jeho Sam, Sammy bylo slyšet skoro všude!
A tek konec! Jak jim to vymazali! Ti je nebudou mít rádi!!!
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473
Nálada: Sherlocked
Registration date: 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 15:23

Súhlasím s tebou, Madlen, tá kamera ma tiež štvala, jediný taký poriadny bratský moment, keď šiel Dean zachrániť Sama a oni tam točili stôl a mŕtvoly.. Suspect a Deanove výkriky, tak to mi až zimomriavky nabehovali.. Very Happy

Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 12344
Nálada: k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 17:18

madlen: jezizi ano, to sa raz tiez niekto spytal v shoutbourde, ze? to som vtedy mala nervy zaujimave ako ma to tu mohlo tak rozosmiat a tam som z toho mala skoro infarkt

inak vsetko to, co ste tu spominali ma ohromne pobavilo ta ich spomalena chodza na zaciatku.... to proste nemalo chybu a vsetky tie hlasky a aj na konci ako sa tam dean predtym ako odisli tak nevinne smial a akoze utieral tie slzy z oci a tie pohlady medzi nim a samom, akoze ja som ozaj nedychala Very Happy

inak s tym prostrednikom mas pravdu, bolo to tam ako odtahoval skrinu Laughing ja este musim povedat, ze aj moment, kde chcel harry vykpnut tie dvere a potom mu ich maggy musela otvorit bol uzasny ja som sa ozaj neuveritelne nasmiala
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555
Nálada: Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 17:21

Konečně mám čas taky "něco málo" napsat. Jen nevím, kde začít. Tak začnu celkovým dojmem... díl byl dobrý, jen mě jako první naštvalo to, že se bráškové objevili pořádně až někdy ve 12 minutě. Už z toho mi bylo jasné, že si jich tam moc neužijeme a taky že jo. To mi na téhle epce nejvíc vadilo. Žádné bratrské momenty a kluky jsme viděli opravdu poskromnu. No ale beru to, že v každém díle hold kvanta těch momentů, co tak na SN miluju, být nemůžou. 603
Další co mi vadilo bylo to, že ty kamery pořád tak lítaly a mě z toho za chvilku skoro bolely oči. Ani nezmiňuji to, že většinou opravdu točili to, co neměli a to málo z kluků, co tam bylo, vůbec do záběru nechytli. Hned bych jim přes ty pracky dala, ať se naučí, jak točit.

Ale když tohle pominu, tak ta epka fakt stála za to. Jak já jsem se nachlámala, to je neskutečný. Ed a Harry jsou prostě tak skvělí týpci, že já z nich nemůžu. Ti herci to hrají úžasně a smálala jsem se téměř pokaždé, co byli v záběru...protože ty jejich "profesionální výrazy" a hned v zápětí se strachy málem po***...
Ta jejich zpomalená chůze na začátku, zatímco za nimi projížděli auta normální rychlostí, to nemělo chybu. A samozřejmě krysa, to už jsem se málem zadusila smíchy.....
Ono vůbec ty jejich komentáře...jak tam Eda a Corbetta překvapili bráchové a Ed hned jak je poznal, tak si začal vyskakovat. A když jim řekl, že tam byli první, tak jsem vybuchla smíchy z Deanovy reakce: "They were here first."....a ten pohled na Sama + to jeho uchechtnutí a hned po něm vystartoval.... "where's your partner?" Tahle scéna byla suprová. Jensen je takhle fakt neodolatelný, jak to dokáže zahrát.
A pak se mi ještě hrozně líbilo, když se tam dohadovali a najednou zmizela ta Maggie, tak to Deanovo "Wait a minute." To se mi prostě hrozně líbí, jak to říká. No a jak ho tam pak uviděla najednou v té kameře, tak jsem se úplně lekla a hned nato byla moje rakce , jak mu to v tom nočním vidění seklo....takhle bych se nechala vystrašit třeba milionkrát... 702

Jo a teď jsem si ještě vzpomněla na to, jak šli hledat do sklepa toho Sama a Dean volal na Eda a Harryho ohledně toho kruhu se soli a že si mají stoupnout dovnitř a ti blbci prý "Do tvé tašky?". Já prostě nemám slov. Tam bylo těch momentů zase tolik, že bych tady mohla popsat ještě tisíc řádků, tak raději končím.
Jen ještě musím zmínit taky to Deanovo volání "Sam! Sammy!" To je hudba pro moje uši..... 702 702 702 603

“The most important thing to me that i'm throwing away is not school.
It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 12344
Nálada: k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 17:39

jezisi jani tan tvoj prispevok zase raz nema chybu tak si to popisala, ze si to asi pojdem pustit este raz lol! ale inak zdielam uplne rovnake nazory Very Happy ale ja musim povedat, ze ked sa ten duch uz blizil k samovi tak ja som sa ozja bala, co mu spravi a potom len ta ciapka akoze vybuch...... no a ed a harry- to je no comment. oni maju aj tak super hlasy a vsetko to vedia tak skvelo zaintonovat.... ja som to proste zrala
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555
Nálada: Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 17:48

No jo, jsem to zase nějak nezvládla s tou délkou příspěvku,trochu se mi utrhla ruka.... 603

Jo a s tou čapkou, to bylo něo. Jsem si říkala "Chudák, taková potupa". Ale jak jste tady psaly, že to mohla být chyba, že ji pak neměl, to si nemyslím. On totiž jak ho šel ten duch zapichovat, tak už bylo vidět, že mu ta čapka padá, ten duch o ni zavadil a Samovi se dostala nad čelo. Takže myslím, že než k němu Dean došel, tak si ji Sam shodil....stačilo jen trochu zatřepat hlavou. Wink Asi si chtěl chudáček ponechat aspoň před bráchou trochu té důstojnosti. 603

“The most important thing to me that i'm throwing away is not school.
It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063
Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi...

OdoslaťPredmet: Re: 03x13 Ghostfacers   26.04.08 17:52

Já ještě nemohla z té písničky, co hrála na té "oslavě" ta je skoro stejně chytlavá jako Ghostfacers, ghostfacers

Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...
Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!
That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH
In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Návrat hore Goto down

03x13 Ghostfacers

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 2 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Tretia séria-