DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

02x15 Tall Tales

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
lenkka
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2355
Nálada: veľmo veľmo dobrááá 8)
Registration date: 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: 02x15 Tall Tales   05.08.08 17:59

Mne sa najviac páčilo keď Dean hovoril to blalalalala ale tiež ako Dean zo Sama robil buzika pri bare( chudáčik Sam)
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon

Počet príspevkov: 477
Nálada: je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date: 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: 02x15 Tall Tales   26.08.08 20:47

hehe takze tato cast mala vazne co to do seba ty kks vazne originalneee:rotfl: ...stale sa nad tym smejem.....proste peckaaa....chalani raz ked daco trepnu je to uzasnee.....hehe a ked dean sa bozkaval s tou babou a sam na neho len bla bla blabla blablabla...heh sa mi to pacilo...alebo ked sa bili a take xichtiky chytili:smiling: ....strasne crazy:smiling: ....nehovorim o tom ako sa citil dean v raji ked tie baby ho volai do postele s nimi...aky bol v tom momente zlatucky...Very Happy Very Happy ...ja som vtedy normalne sla sa popukat od smiechu vazne superova epka:702: ....hehe a taketo od nich priam milujem ked su epki...v tedy su strasne rozkosnuckyyyy:hearts:
Návrat hore Goto down
tauria
Pocestný duch
Pocestný duch

Počet príspevkov: 100
Nálada: dreaming about green-eyed angel.....
Registration date: 18.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: 02x15 Tall Tales   01.12.08 21:55

looool, právě na tenhle díl koukám na Pro7, je to mega, ty jejich hlášky lol!
Návrat hore Goto down
Mystic
Pocestný duch
Pocestný duch

Počet príspevkov: 148
Registration date: 24.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: 02x15 Tall Tales   02.12.08 21:08

jejda ja som ho vcera tiez znova pozrela a som sa takmer usulala k smiechu... taketo bujnosti rozhodne mozem Very Happy
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.mysterygirl.xf.cz
Kaja
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1232
Registration date: 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ...................   26.12.08 22:08

Patrí medzi moje najobľúbenejšie

Laughing Teda jedina vec, ktorá sa mi na celej epke nepáčila bolo to zistenie toho, že to je trickster, poznám to z mnohých legiend a neviem z kade všade, ale nikdy by ma nenapadlo, že to bude zakomponovane v SN. Ale inak je to super nápad, len sa mi nepáčil koniec, ked su v tej škole a on si tam vytvára všetko to divadielko a všetky tie vymyslené postavy, ktore sa vrhnú na Bobbyho, Sama a Deana a pokusia sa ich zneškodniť a samozrejme on nakoniec žije. Lebo bol vytvorený proste ten cit pre tu skutočnosť, to že všetko je možné, všetko si vie vytvoriť. Nikto skoro nemá šancu proti nemu. Ale to je jedno. Proste bolá ta celá epka nadľachčená a inak mi to ani nevadilo, lebo to viem pochopiť len ten koniec ma veľmi nedojal.

Mne sa ta epka páči hlavne kvôli vtipným scénkam, Laughing ale hlavne kvôli spomienkam Deana a Sama , kde každý jeden z nich ma svoje vlastné prisposobené sebe. Bobbymu sa ani nečudujem, že tak na nich zazeral, že čo sa im stalo. Bolo to dosť komické celé, taktiež ked sa jednalo o Impalu a Samov notbook. Skvelá epka pre mňa aj super začala tou scenou toho ducha tej baby a toho profesora, pretože by ma ani nenapadlo, že táto epka sa bude niesť dalej úplne iným štýlom, myslela som si, že niečo s tým duchom, ktorý bude zabíjať dalej. Inak v Druhej serie im kreativita nechýbala, kedže to vôbedz tak nepokračovalo ale nieslo sa to v duchu trickstera, krokodíl Laughing a mimozemšťania, čo bolo veľmi vtipne.

Najprv som to videla na Markíze kde bol preklad ako vždy akokeby z iného filmu, a myslela som si, že padnem z kresla , oni si to po svojom preložili, hlavne tých mimozemšťanov.

Inak skvelá epka, patrí medzi moje naj
Návrat hore Goto down

02x15 Tall Tales

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Druhá séria-