|
| | Autor | Správa |
|---|
bookika Winchester

Počet príspevkov: 1748 Age: 20 Bydlisko: Košice Registration date: 05.12.2007
 | Predmet: 01x22 Devil´s Trap 08.04.08 21:13 | |
| |
|  | | keksiiq Crossroads demon

Počet príspevkov: 344 Age: 23 Registration date: 27.02.2008
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 09.04.08 11:13 | |
| Ja som to akurát nedávno ešťe raz pozerala ja mám túto epku velmi rada..  Ja milujem tie ich bratské momenty a bolo mi lúto Deana ked rozprával o tom ako zabil Meg a toho chlapa,že je ochotný urobiť všetko pre Sama a otca Potom aj to čo mu vravel Evi!John,že ho rodina nepotrebuje ach to mi prišlo také A nakoniec ako ubližoval Deanovi a ten tam kričal od bolesti Ten koniec to TBC bolo pre mňa asi ked som to videla prvý x najhoršie som skoro skolabovala,že v tom najlepšiom to skončilo..  |
|  | | Madlen Winchester

Počet príspevkov: 2061 Age: 21 Bydlisko: Nový Jičín Nálada: :) Registration date: 11.12.2007
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 09.04.08 12:24 | |
| Tohle je bezesporu jedna z mých nejlepších epizod!  Kolikrát jsem ji už viděla, to raděj nepočítat Když jsem se poprvé na ni dívala, tak jsem skoro u ní ani nedýchala. To jak se najednou ukázalo, že John je posedlý Žlutoočkem... no ještě jsem to nestačila pořádně vstřebat a už byli bratři přitisknuti ke stěně a Evil!John měl Colt. Pak to, co říkal Deanovi  A následné jeho mučení  A ten konec.... to jsem myslela, že bude i moje konečná. Všichni tři leželi v bezvědomí v Impale  Tenkrát jsem se utěšovala tím, že když je druhá řada, musejí přežít... naštěstí opravdu přežili! Líbí se mi hodně i vymítání Meg, i když na jednu stranu mi bylo i líto, že ji poslali do pekla, páč jsem ji jako zloducha měla ráda. Ano, ještě ty bratrské momenty  |
|  | | Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 09.04.08 19:37 | |
| _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|  | | Kaja Winchester

Počet príspevkov: 1232 Registration date: 07.01.2008
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 22.08.08 21:28 | |
| Veľmi pekná epka. Nepatrí k mojím oblubeným , lebo je tu opäť Meg, ale na druhej strane aj patrí, pretože sa jedná o poslednú. Neprestajne ma v tejto epke štve Meg, ako sa len tak zrazu objaví v Bobbyho chatke . Bola som veľmi rada ked ju nachytali do pasce. To vymetanie demona z nej tiež veľmi nemusím. To že to bolo obyčajne dievča je dosť smutne, ked som sa to dozvedela bola som dosť prekvapená,  no čo už. Našťastie John žije a nič mu neurobila. Dúfala som v to ešte veľmi. Bobby , nová postava, skvelý chlapík, zaujimavá postava. Takže som veľmi rada, že im pomáhal po celý ten čas Dean mal obrovske šťastie, teda ani nie šťastie, ale urobil skvele ked zbráň nenechal na Samov podnet v aute ale jednoducho si ju tajne zobral so sebou, inak neviem čo by sa stalo. Taktiež ked mal ten pocit že otec nie je otec ale je v nom demon, to bolo tiež skvele, aj ked tam som sa bala za každého pretože bolo naozaj ťažko zistiť že kto naozaj tým demonom je, pretože ten demon prechádzal skoro do každého. A to mučenie Deana bolo hrozne,  , našťastie Sam strelil, no a potom druhý krát ako sa snažil ten demon oklamať, našťastie potom už nestrelil, fakt mali ťažke životne rozhodnutia absolvovať No a ten koniec, šok , už len pohľad na nich ako tam bezmocne ležia v ruinách auta , takí dokaličení , fakt hrozne , hned som vedela že šofer kamiona je demon. Hrôza  |
|  | | Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 23.08.08 7:58 | |
| | Kaja napísal: | A to mučenie Deana bolo hrozne, , našťastie Sam strelil, no a potom druhý krát ako sa snažil ten demon oklamať, našťastie potom už nestrelil, fakt mali ťažke životne rozhodnutia absolvovať |
Kaja, já myslím, že to nebyl démon, který přemlouval Sama, aby ho střelil do srdce. Byl to John, to on chtěl, aby ho zabil. Protože jen tak mohli YEDa zabít. A Johnovi šlo jen o to. Však to taky potom Samovy vyčtl, že ho nezastřelil. Takže podle mě se ho nesnažil oklamat žlutoočko.
A už dřív jsem se chtěla zeptat...proč ty vlastně nemáš ráda díly, ve kterých se posouvá děj nebo třeba tenhle díl, že je tam Meg. Ptám se ze zvědavosti, protože já naopak tyhle díly miluju, tedy hlavně ty, ve kterých se řeší hlavní dějová linie seriálu a tedy osudy brášků. Proto mi nejde do hlavy, jak tyhle díly někdo nemůže mít rád. 
Jinak já tenhle díl miluju....sice 2x21 mám raději, ale tady ten konec..... .....jak mučí Deana a do toho trpící Sam..... . A jako největší bonus ze všeho je Evil!John.....  No a nejúžasnější čás dílu je ta Samova nakládačka od démona na té ulici. A jak ho Dean zachrání..... To prostě nemělo chybu. A jejich následný rozhovor, kdy se mu Sam snaží poděkovat za záchranu života a pak se Dean přiznává k tomu, jak ho děsí, že je pro ně schopný čehokoliv...  _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |
|  | | Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 23.08.08 12:14 | |
| _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 23.08.08 13:27 | |
| ja som sa ešte nevyjadrila no táto epka je jednoznačne jedna z mojich NAJ. je to epizóda, kde sa nám prvýkrát predstavil bobby  a musím povedať, že ja som si ho hneď zamilovala  neviem, ale ten spôsob ako sa s bratmi rozprávala tá jeho hláška o johnovi, keď mu Dean povedal, že posledne, keď ho videl, tak naňho mieril brokovnicou a Bobby len, že John má taký efekt na ľudí  no proste sa mi okamžite zapáčil. no a páčilo sa mi aj ako tam vtrhla meg, totálne namyslená, že či si mysleli, že ich nenájde a ako ju Dean sundal, že oni na to spoliehali  a potom ten exorcizmus a to, čo meg hovorila a ako to dean takmer nezvládol  chudáčik  tam mi ho bolo tak ľúto. no a keď meg zomrela, tak som zase bola len, že  lebo tie jej posledné slová ma riadne zmiatli. no a potom záchrana johna... no to bolo zase  akože dean a yorkshire  a potom ako tam vtrhli v tých oblekoch a bojovali s tými démonmi  a zachránili Papa Winchestra  no a ako už boli von a odrazu Sam dostal po hube  to som totálne nečakala  no ale tak dean ho zachránil  aj keď tam najprv odletel k tomu autu a ja som mala srdce až niekde v hrdle, no našťastie potom vytasil kolt a ja som si vydýchla  ale ako sa dostali do tej chatrči a ako sa rozprával so Sammym a ja len  bože taký si zlatý keď o tomto hovoríš  totálne ma dostal vtedy. a zrazu prišiel john a ako povedal, že je naňho hrdý  no ja som sa roztápala a keď naňho dean namieril, tak ja len  no a tam ako ich presviedčal, že on je ich otec a ako sa deanovi triasla ruka  no našťastie ho podporil sam ale potom daddy zdvihol pohľad a moja sanka padla na zem  to som neverila, že je posadnutý. no a ako tam potom hovoril a to, čo povedal deanovi  no proste to som mala infarkt za infarktom, ale dean našťastie nesklamal so svojím sarkazmom a ako ho začal potom mučiť a to už bol vážne môj koniec, lebo akože torturing dean  no a potom ho Sam strelil do nohy a ja som bola už s nervami v koncoch. no a potom ho John začal presviedčať aby ho strelil do srdca a Dean aj keď už mlel z posledného, tak ho presviedčal, aby to neurobil, no to bola scéne za milión  akože total super. na a potom v tom aute sa mi páčilo ako Sam povedal Johnovi, že zabitie toho démona nie je najdôležitejšie  ale potom prišlo to bang  a len záber na ich krvavé tváre  no ja som mala šťastie, že som vedela, že je druhá serka, takže to prežijú, ale fakt som z toho bola v šoku. suma sumárum, túto epku milujem a môžem ju pozerať stále dokola.
Naposledy upravil dion-fortune dňa 23.08.08 13:40, celkom upravené 1 krát. |
|  | | Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 23.08.08 13:33 | |
| dion ty si to tak zhrnula ze keby chcem daco dodat tak asi opakujem ... uplny suhlas tiez zboznujem tuto epku a ked neviem co si pozriet vzdy skoncim pri tejto  |
|  | | Kaja Winchester

Počet príspevkov: 1232 Registration date: 07.01.2008
 | Predmet: ................... 24.08.08 22:23 | |
|  Jaj Chrys: Dakujem za objasnenie  , mám kopec situaci v SN ktore sa nesnažím niejako viac riešiť, teda zle ich pochopím a postupne na to aj zabudnem. Niekedy je to ťažšie. Takže práve to som pochopila zle a som rada že si mi to vysvetlila, možno by som to dobre pochopila keby som nad tým viac uvažovala, ale niekedy sa to nedá všetko. Ale prečo som to pochopila tak tak to sama netuším , možno som to nechala len tak nesnažila som sa to zistiť ak to mám vedieť tak to budem raz vedieť, takže Dakujem už to viem.  Zaujimavá otázka. Ja sama netuším. Netvrdím že ich nemám rada , ale viac sa mi páčia ine diely. Môžem hodiť aj tabulku kde zaradím pre mna naj diely 1 serie  až po pre mňa najhoršie. Lenže musím dodať že tie najhoršie nie su pre mňa najhoršie  žeby boli zle, tiež ich mám veľmi veľmi veľmi rada, len ked sa pozriem na tie ktore mám radšej tak u mna ich zhodia na nižšie miesto pre mňa. Sama to nechápem, asi sa mi pačia diely ktore nič neriešia preto  lebo nechcem aby sa riešilo , možno je pre mňa najhoršie vedieť to že raz SN skončí a postupne tým že sa dej posuva sa blíži aj ten koniec  , viem že je to daleko za horami za dolami ale aj tak, mám radšej diely kde je rovnováha , harmonia, klud, ale nezatracujem ani tie len sa mi o kusok menej páčia. Vieš ked to dopozerám vždy mám taký skvelý pocit, to bolo niečo fantasticke , skvelý diel , proste paráda, ale prejde deň dva , a už to nemám, už to vidím viac reálnejšie , a viem si porovnať že po pozeraní niektorých dielov mi ostali viac srdcu bližšie tie a tie diely. Pr. Pri pozeraní HarryP (nenapadlo ma nič ine) neznášam sceny kde bojuju s Voldemortom, veľmi ma to nudí, mám rada tie sceny kde chodia do školy a neviem čo všetko, sa tam deje ale tie konečne boje nemusím. Tak možno podľa toho sa to dá pochopiť A Meg , mne sa veľmi páčila časť ked sa tam Meg objavila prvý krát , niečo parádne a potom ešte jedna časť s ňou ale potom , neviem už som mala jej dosť. Neviem kto ale niekde teraz som čítala že niekto nemusí tie diely kde su upiry , ja tiež veľmi nie , ako su super ale oproti ostatným dielom ked sa na to pozriem ako celok ich mám menej rada ako ine diely. SN je tak skvelý seriál že tam je ťažke povedať a je aj zle tvrdiť vôbedz niečo take že nemám rada ale aj napriek tomu že to tak tvrdím je to vždy do tej miery že ich zatienili pre mňa lepšie časti ,že su tie časti na tak vysokej urovni že aj ked su u mna nižie neznamená to to žeby boli zle alebo to že ich nemám rada , len proste ked sa na to pozriem ako celok. Keby boli len tie kde sa posuva dej, tak by som ani nič nehovorila, lebo by som si to ani nevšimla  |
|  | | Ellen Žltočočko

Počet príspevkov: 693 Age: 42 Bydlisko: SR Nálada: hope never dies... Registration date: 23.03.2008
 | Predmet: Re: 01x22 Devil´s Trap 24.08.08 23:51 | |
| Ja som práve pri tejto epke a ešte koniec tej predošlej začala pozerať SN. Proste táto časť so záchranou ich otca, jeho posadnutosťou a trpiacim Deanom ma normálne chytila za srdce a ja som sa sama seba musela pýtať, ako mi mohol uniknúť taký dobrý seriál. Takže až od tejto epky som začala sledovať SN, takže prvá séria mi vlastne až na koniec unikla.  |
|  | | |
| | Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |