DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

01x22 Devil´s Trap

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
AutorSpráva
bookika
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1748
Registration date: 05.12.2007

OdoslaťPredmet: 01x22 Devil´s Trap   08.04.08 21:13

Nechce sa mi verit, ze tu este nemame topic o sokujucom season finale prvej serie affraid affraid jednoznacne jedna z mojich oblubenejsich casti, a nielen koli evil johnovi

samozrejme nemusim ani pripominat mnozstvo bratskych momentov, ako ked napriklad dean zastrelil demona a potom ten ich spolocny rozhovor v chatke

a nakoniec buracka a TBC....
co si o nej myslite?
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.youtube.com/chicazd
keksiiq
Crossroads demon
Crossroads demon

Počet príspevkov: 344
Registration date: 27.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   09.04.08 11:13

Ja som to akurát nedávno ešťe raz pozerala ja mám túto epku velmi rada.. Ja milujem tie ich bratské momenty a bolo mi lúto Deana ked rozprával o tom ako zabil Meg a toho chlapa,že je ochotný urobiť všetko pre Sama a otca

Potom aj to čo mu vravel Evi!John,že ho rodina nepotrebuje ach to mi prišlo také

A nakoniec ako ubližoval Deanovi a ten tam kričal od bolesti
Ten koniec to TBC bolo pre mňa asi ked som to videla prvý x najhoršie som skoro skolabovala,že v tom najlepšiom to skončilo..
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi
Madlen
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 2061
Nálada: :)
Registration date: 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   09.04.08 12:24

Tohle je bezesporu jedna z mých nejlepších epizod! Kolikrát jsem ji už viděla, to raděj nepočítat Very Happy
Když jsem se poprvé na ni dívala, tak jsem skoro u ní ani nedýchala. To jak se najednou ukázalo, že John je posedlý Žlutoočkem... no ještě jsem to nestačila pořádně vstřebat a už byli bratři přitisknuti ke stěně a Evil!John měl Colt. Pak to, co říkal Deanovi A následné jeho mučení Shocked A ten konec.... to jsem myslela, že bude i moje konečná. Všichni tři leželi v bezvědomí v Impale 602 Tenkrát jsem se utěšovala tím, že když je druhá řada, musejí přežít... naštěstí opravdu přežili!
Líbí se mi hodně i vymítání Meg, i když na jednu stranu mi bylo i líto, že ji poslali do pekla, páč jsem ji jako zloducha měla ráda.
Ano, ještě ty bratrské momenty
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063
Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi...
Registration date: 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   09.04.08 19:37

jo tuhle epku taky miluju...strašně...podle mě je hrozně dobře udělaná a ani na chvíli jsem nedostala šanci si oddechnout 602
ten začátek a Deanovi reakce, že jim unesli tátu
pak to vymítání... jak Dean zoufale potřeboval věřit, že otec není mrtvý
a jak Meg umřela.... chuděra....když za nic nemohla
...a setkání s Bobbym poprvé
no a když šli zachránit tátu a Dean mluvil o svém yorksheerkovi ...i když to byl jeden z mála vtipných momentů, rpotože pak jak našli otce
a venku když Sammy dostával nakládačku
no a pak už jen ta chatrč a já jsem nedýchala.....jak pozvedl ten Kolt proti tátovi a pak jak už byli jen odhození na stěnu...jo a když se Sam přiklonil na jeho stranu ...... no a pak jen už ten bolestný rozhovor....jak démon útočil na Deana a shazoval ho
no a pak když přišlo na mučení 602 602 602 jak se Dean zoufale dovolával otce
... pak jak se z toho dostali, jedu si do té nemocnice....Sam mluví o jejich možnostech do budoucna, jak můžou začít znovu a pak jen affraid affraid affraid affraid affraid 602 602 602 602 602 ....to se nedalo....já zírala nevěřícně s otevřenou pusou, jak do Impaly narazil ten náklaďák a ... 602 .... konec....TBC.....strašný... 602

Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...
Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!
That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH
In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1232
Registration date: 07.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   22.08.08 21:28

Veľmi pekná epka. Nepatrí k mojím oblubeným , lebo je tu opäť Meg, ale na druhej strane aj patrí, pretože sa jedná o poslednú. Wink

Neprestajne ma v tejto epke štve Meg, ako sa len tak zrazu objaví v Bobbyho chatke . Bola som veľmi rada ked ju nachytali do pasce. To vymetanie demona z nej tiež veľmi nemusím. To že to bolo obyčajne dievča je dosť smutne, ked som sa to dozvedela bola som dosť prekvapená, No no čo už. Našťastie John žije a nič mu neurobila. Dúfala som v to ešte veľmi.

Bobby , nová postava, skvelý chlapík, zaujimavá postava. Takže som veľmi rada, že im pomáhal po celý ten čas

Dean mal obrovske šťastie, teda ani nie šťastie, ale urobil skvele ked zbráň nenechal na Samov podnet v aute ale jednoducho si ju tajne zobral so sebou, inak neviem čo by sa stalo. Taktiež ked mal ten pocit že otec nie je otec ale je v nom demon, to bolo tiež skvele, aj ked tam som sa bala za každého pretože bolo naozaj ťažko zistiť že kto naozaj tým demonom je, pretože ten demon prechádzal skoro do každého. A to mučenie Deana bolo hrozne, No , našťastie Sam strelil, no a potom druhý krát ako sa snažil ten demon oklamať, našťastie potom už nestrelil, fakt mali ťažke životne rozhodnutia absolvovať Wink
No a ten koniec, šok , už len pohľad na nich ako tam bezmocne ležia v ruinách auta , takí dokaličení , fakt hrozne , hned som vedela že šofer kamiona je demon. Hrôza doors
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555
Nálada: Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   23.08.08 7:58

Kaja napísal:
A to mučenie Deana bolo hrozne, No , našťastie Sam strelil, no a potom druhý krát ako sa snažil ten demon oklamať, našťastie potom už nestrelil, fakt mali ťažke životne rozhodnutia absolvovať Wink

Kaja, já myslím, že to nebyl démon, který přemlouval Sama, aby ho střelil do srdce. Byl to John, to on chtěl, aby ho zabil. Protože jen tak mohli YEDa zabít. A Johnovi šlo jen o to. Však to taky potom Samovy vyčtl, že ho nezastřelil. Takže podle mě se ho nesnažil oklamat žlutoočko.

A už dřív jsem se chtěla zeptat...proč ty vlastně nemáš ráda díly, ve kterých se posouvá děj nebo třeba tenhle díl, že je tam Meg. Shocked Ptám se ze zvědavosti, protože já naopak tyhle díly miluju, tedy hlavně ty, ve kterých se řeší hlavní dějová linie seriálu a tedy osudy brášků. Proto mi nejde do hlavy, jak tyhle díly někdo nemůže mít rád. Laughing

Jinak já tenhle díl miluju....sice 2x21 mám raději, ale tady ten konec..... 702 603 .....jak mučí Deana a do toho trpící Sam..... 603 601 . A jako největší bonus ze všeho je Evil!John.....
No a nejúžasnější čás dílu je ta Samova nakládačka od démona na té ulici. affraid 602 A jak ho Dean zachrání..... 702 702 To prostě nemělo chybu. A jejich následný rozhovor, kdy se mu Sam snaží poděkovat za záchranu života 603 a pak se Dean přiznává k tomu, jak ho děsí, že je pro ně schopný čehokoliv... 702

“The most important thing to me that i'm throwing away is not school.
It's you, you bastard.”
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063
Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi...

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   23.08.08 12:14

Já osobně jsem taky trochu zaražená, že epky tohohle stylu se ti, Kaja, tolik nelíbí... Hold každý jsme zaměřený trošku jinak... ale to je na druhou stranu dobře... aspoň jsou debaty pestřejší.
Tuhle epku miluju - ať už jen kvůli tomu vyjádření emocí brášků, tak kvůli Evil!papa a taky - torturing Dean ( já si nemůžu pomoct 603 ), to bystřím vždycky... a Sam tady taky dostává pořádně do těla.
Ale on vůbec... pro mě je celkový dojem z téhle epky úžasný a přijde mi ten děj parádně vystupňovaný.
A když jsem prvně viděla na Primě ten šílený konec affraid 602 602 .... tak jsem si prstě za každou cenu musela zjistit, jestli jsou i další díly. Very Happy Very Happy 702

Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...
Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!
That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PH
In bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 12344
Nálada: k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   23.08.08 13:27

ja som sa ešte nevyjadrila affraid

no táto epka je jednoznačne jedna z mojich NAJ. je to epizóda, kde sa nám prvýkrát predstavil bobby a musím povedať, že ja som si ho hneď zamilovala neviem, ale ten spôsob ako sa s bratmi rozprávala tá jeho hláška o johnovi, keď mu Dean povedal, že posledne, keď ho videl, tak naňho mieril brokovnicou a Bobby len, že John má taký efekt na ľudí no proste sa mi okamžite zapáčil.

no a páčilo sa mi aj ako tam vtrhla meg, totálne namyslená, že či si mysleli, že ich nenájde a ako ju Dean sundal, že oni na to spoliehali a potom ten exorcizmus a to, čo meg hovorila a ako to dean takmer nezvládol chudáčik tam mi ho bolo tak ľúto. no a keď meg zomrela, tak som zase bola len, že Shocked lebo tie jej posledné slová ma riadne zmiatli.

no a potom záchrana johna... no to bolo zase 602 akože dean a yorkshire a potom ako tam vtrhli v tých oblekoch a bojovali s tými démonmi a zachránili Papa Winchestra no a ako už boli von a odrazu Sam dostal po hube to som totálne nečakala 603 no ale tak dean ho zachránil 702 aj keď tam najprv odletel k tomu autu a ja som mala srdce až niekde v hrdle, no našťastie potom vytasil kolt a ja som si vydýchla 601 ale ako sa dostali do tej chatrči a ako sa rozprával so Sammym a ja len bože taký si zlatý keď o tomto hovoríš totálne ma dostal vtedy. a zrazu prišiel john a ako povedal, že je naňho hrdý no ja som sa roztápala a keď naňho dean namieril, tak ja len no a tam ako ich presviedčal, že on je ich otec a ako sa deanovi triasla ruka no našťastie ho podporil sam

ale potom daddy zdvihol pohľad a moja sanka padla na zem to som neverila, že je posadnutý. no a ako tam potom hovoril a to, čo povedal deanovi no proste to som mala infarkt za infarktom, ale dean našťastie nesklamal so svojím sarkazmom a ako ho začal potom mučiť a to už bol vážne môj koniec, lebo akože torturing dean drool drool drool no a potom ho Sam strelil do nohy a ja som bola už s nervami v koncoch. no a potom ho John začal presviedčať aby ho strelil do srdca a Dean aj keď už mlel z posledného, tak ho presviedčal, aby to neurobil, no to bola scéne za milión akože total super. na a potom v tom aute sa mi páčilo ako Sam povedal Johnovi, že zabitie toho démona nie je najdôležitejšie ale potom prišlo to bang affraid affraid affraid a len záber na ich krvavé tváre 602 602 602 no ja som mala šťastie, že som vedela, že je druhá serka, takže to prežijú, ale fakt som z toho bola v šoku.

suma sumárum, túto epku milujem a môžem ju pozerať stále dokola.

Naposledy upravil dion-fortune dňa 23.08.08 13:40, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   23.08.08 13:33

dion ty si to tak zhrnula ze keby chcem daco dodat tak asi opakujem ... uplny suhlas tiez zboznujem tuto epku a ked neviem co si pozriet vzdy skoncim pri tejto 603
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1232
Registration date: 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ...................   24.08.08 22:23

Laughing Jaj

Chrys: Dakujem za objasnenie , mám kopec situaci v SN ktore sa nesnažím niejako viac riešiť, teda zle ich pochopím a postupne na to aj zabudnem. Niekedy je to ťažšie. Takže práve to som pochopila zle a som rada že si mi to vysvetlila, možno by som to dobre pochopila keby som nad tým viac uvažovala, ale niekedy sa to nedá všetko. Ale prečo som to pochopila tak tak to sama netuším , možno som to nechala len tak
nesnažila som sa to zistiť ak to mám vedieť tak to budem raz vedieť, takže Dakujem už to viem. Wink

Laughing Zaujimavá otázka. Ja sama netuším. Netvrdím že ich nemám rada , ale viac sa mi páčia ine diely. Môžem hodiť aj tabulku kde zaradím pre mna naj diely 1 serie Laughing až po pre mňa najhoršie. Lenže musím dodať že tie najhoršie nie su pre mňa najhoršie Laughing žeby boli zle, tiež ich mám veľmi veľmi veľmi rada, len ked sa pozriem na tie ktore mám radšej tak u mna ich zhodia na nižšie miesto pre mňa. Sama to nechápem, asi sa mi pačia diely ktore nič neriešia preto 603 lebo nechcem aby sa riešilo , možno je pre mňa najhoršie vedieť to že raz SN skončí a postupne tým že sa dej posuva sa blíži aj ten koniec Sad , viem že je to daleko za horami za dolami ale aj tak, mám radšej diely kde je rovnováha , harmonia, klud, ale nezatracujem ani tie len sa mi o kusok menej páčia. Vieš ked to dopozerám vždy mám taký skvelý pocit, to bolo niečo fantasticke , skvelý diel , proste paráda, ale prejde deň dva , a už to nemám, už to vidím viac reálnejšie , a viem si porovnať že po pozeraní niektorých dielov mi ostali viac srdcu bližšie tie a tie diely.
Pr. Pri pozeraní HarryP (nenapadlo ma nič ine) neznášam sceny kde bojuju s Voldemortom, veľmi ma to nudí, mám rada tie sceny kde chodia do školy a neviem čo všetko, sa tam deje ale tie konečne boje nemusím.
Tak možno podľa toho sa to dá pochopiť Laughing
A Meg , mne sa veľmi páčila časť ked sa tam Meg objavila prvý krát , niečo parádne a potom ešte jedna časť s ňou ale potom , neviem už som mala jej dosť. Neviem kto ale niekde teraz som čítala že niekto nemusí tie diely kde su upiry , ja tiež veľmi nie , ako su super ale oproti ostatným dielom ked sa na to pozriem ako celok ich mám menej rada ako ine diely.
SN je tak skvelý seriál že tam je ťažke povedať a je aj zle tvrdiť vôbedz niečo take že nemám rada ale aj napriek tomu že to tak tvrdím je to vždy do tej miery že ich zatienili pre mňa lepšie časti ,že su tie časti na tak vysokej urovni že aj ked su u mna nižie neznamená to to žeby boli zle alebo to že ich nemám rada , len proste ked sa na to pozriem ako celok. Keby boli len tie kde sa posuva dej, tak by som ani nič nehovorila, lebo by som si to ani nevšimla I love you
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko

Počet príspevkov: 693
Nálada: hope never dies...
Registration date: 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: 01x22 Devil´s Trap   24.08.08 23:51

Ja som práve pri tejto epke a ešte koniec tej predošlej začala pozerať SN. Proste táto časť so záchranou ich otca, jeho posadnutosťou a trpiacim Deanom ma normálne chytila za srdce a ja som sa sama seba musela pýtať, ako mi mohol uniknúť taký dobrý seriál. affraid
Takže až od tejto epky som začala sledovať SN, takže prvá séria mi vlastne až na koniec unikla. drool
Návrat hore Goto down

01x22 Devil´s Trap

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Prvá séria-