|
|
| Autor | Správa |
|---|
Kaja Winchester

Počet príspevkov: 1232 Registration date: 07.01.2008
 | |
 | |
Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10559 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | |
 | |
janka410 Winchester

Počet príspevkov: 5348 Age: 42 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: House of Wax 09.04.08 19:47 | |
| No teda Janni  bez trička?  .....jo tak to já se hned přidávám....bez něj určitě lepší  a je pravda,že tohle teda na něm taky dvakrát nemusím  |
|
 | |
Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: House of Wax 09.04.08 19:57 | |
| _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream.
Naposledy upravil Samabel dňa 09.04.08 20:31, celkom upravené 1 krát. |
|
 | |
bookika Winchester

Počet príspevkov: 1748 Age: 20 Bydlisko: Košice Registration date: 05.12.2007
 | Predmet: Re: House of Wax 09.04.08 20:05 | |
| |
|
 | |
Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10559 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | |
 | |
SNAdeline Pocestný duch

Počet príspevkov: 53 Age: 17 Bydlisko: Klášterec nad Ohří Nálada: Super! Registration date: 20.05.2008
 | Predmet: Re: House of Wax 24.05.08 22:33 | |
| Tenhle film sem viděla ale musim říct že nebyl nějak extra podle mého gusta...a hlavně tam hrála Paris Hilton a tu k smrti nenávidím...!!!!!....ale Jared vypadal dobře...  |
|
 | |
Soniq Winchester

Počet príspevkov: 2127 Age: 20 Nálada: torturing :) Registration date: 24.03.2008
 | Predmet: Re: House of Wax 25.05.08 7:28 | |
| |
|
 | |
dzajnisko Čertovský titulkár

Počet príspevkov: 1192 Age: 23 Bydlisko: Martin Nálada: ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date: 19.04.2008
 | Predmet: Re: House of Wax 03.06.08 16:40 | |
| oooo, tento film som videla, ale už strááášne dávno, takže si okrem Jareda, smrti Paris a odfaklenie prstu Elishe Cuthbert nepamätám nič  a našťastie ani smrť Jareda  takže na ten film mám veľmi dobré spomienky ale čo som chcela: (chvíľku to bude odveci, ale potom to bude patriť do tohto topicu :shame: teda dúfam  ) TAKŽE - klušem si to dnes na písomečku z účtovníctva, na ktorú som vedela absolútne-najviac-nič-ako-si-viete-predstaviť. Keď zrazu vbehnem do triedy, kde sa mala vykonať moja účtovná smrť, a čo nevidím na stene hneď nad mojím miestom? Plagát z tohoto filmu  a ani tak nejde o to, že na ňom nebol vycapený Jared (iba nejaká slečna zaliata do vosku, samozrejme), ale už len to, že tam bolo napísané jeho meno takým konským písmom bolo úžasné  ja som bola z toho taká  že nik nechápal, prečo sa práve vtedy správam tak kľudne  a tá písomka nakoniec dopadla na 2 - všetky zásluhy pripisujem Jaredovi  |
|
 | |
keksiiq Crossroads demon

Počet príspevkov: 344 Age: 23 Registration date: 27.02.2008
 | Predmet: Re: House of Wax 03.06.08 20:19 | |
| dzajnisko tak to ti blahozelam k tej 2 a zavidim ti uz len to ze si sa mohla pozerat na jeho meno  |
|
 | |
Sarinka Diabolský admin

Počet príspevkov: 7473 Age: 25 Bydlisko: Cardiff, Wales Nálada: Sherlocked Registration date: 29.11.2007
 | Predmet: Re: House of Wax 03.06.08 21:43 | |
| Už len jeho meno dokáže divy, to potom keby tam bol aj on, by si mala 1*..to neni o čom  |
|
 | |
dzajnisko Čertovský titulkár

Počet príspevkov: 1192 Age: 23 Bydlisko: Martin Nálada: ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date: 19.04.2008
 | Predmet: Re: House of Wax 04.06.08 15:43 | |
| |
|
 | |
Kaja Winchester

Počet príspevkov: 1232 Registration date: 07.01.2008
 | Predmet: ............... 25.06.08 21:05 | |
| Takže  Včera som si to pozrela a nedá mi nevložiť komentár k tomuto filmu - hororu. Ja som na nom nevidela nič negativne a to som bola veľmi prekvapená  Uplne niečo fantasticke a to myslím naozaj  neviem či to bude tým že som už dlho nevidela niejaký horor ( ja mám horory veľmi rada ale okrem SN sa v poslednom čase u mňa skoro žiaden nevyskytoval).  Niečo fantasticke. Hovorila som si že to bude take lacne Americke a nebude ma to baviť ked Jared zomrie. Čítala som si veľa kritiky a mnoho komentárov na tento film a oproti tomu čo som čítala si myslím že to vôbedz nebolo také ako to opísali. Tiež sa mi zdaju promo fotky k tomu o ničom vôbedz nevystihuju atmosferu najprv som videla fotky a hned som mala taký horší názor ale našťatsie fotky nie su film  Ja neviem zaujalo ma to veľmi ja mám veľmi rada aj Chada takže dvaja herci ktorých môžem tiež hlavna postava ta baba Jaredova frajerka vo filme mi bola veľmi sympatická a na Paris som čakala pretože som chcela vidieť ju v tomto filme. A vôbedz mi nevadilo že tam je  Mna to fascinovalo dokonca ešte aj s titulkami ktore som niekedy nestíhala ani čítať a už teraz sa teším na najbližší den ked si to opäť pozriem asi som sa zbláznila  ale očarilo ma to. Ako samozrejme to bol krvák viac mám rada psychologické horory než krvaky a tak ale toto bolo super to všetko z vosku , chudák Jared ako dopadol hnusne zimomriavky som mala ked ešte tými očami pozeral ale bol už vosku  hrozne. Inak Dakujem babe ktorá sem tento film dala na stiahnutie Velka Vdaka  ty budeš vedieť že Ta myslím aj za odpoved na moju otázku predtým o tom stahovaní na tie party. Fantastický horor  inak ja som dosť velký kritik na filmy a tak nie všetko ma baví ale toto bolo super.  |
|
 | |
janka410 Winchester

Počet príspevkov: 5348 Age: 42 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: House of Wax 11.07.08 18:46 | |
| |
|
 | |
CrazyD Žltočočko

Počet príspevkov: 995 Age: 22 Bydlisko: Gelnica Nálada: Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date: 19.04.2008
 | Predmet: Re: House of Wax 11.07.08 18:48 | |
| |
|
 | |
|