DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

02x09 Croatoan

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Kaja
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1232
Registration date: 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ..................   09.11.08 1:34

Tak táto epka patrí medzi moje najobľúbenejšie z druhej season.

Niečo fantastické. V predošlej epke na konci bola ukážka toho, čo môžme v tejto epke vidieť už len ked som videla ukážku vedela som, že to bude skvelé. Proste táto epka bola veľmi zameraná na spôsob akčných filmov a veľmi sa mi páči ako sa tvorcovia s tými epkami hrajú hlavne v 2 season a každá jedna je zameraná iným štylom. 704

Na začiatku som sa zľakla, hlavne o to čo bude Dean robiť. Našťastie to bola Samova vízia. Bolo to celé akčné, strieľanie po uteakjucom synovi, vtedy ked Sam zaváhal. Alebo zabitie toho otca. Taktiež Deanovo riadenie Impaly, bolo obdivudodne, ked cúval pred tými strážami. Pár nakazených šialencov, ktorí môžu hocikedy zaútočiť. Nakazená žena, ktoru trebalo zavrieť a potom zastreliť. Výbušniny. Tiež Duan ktorý bol predsa len nakazený, čo sa i nakoniec prejavilo, takže Dean mal predsa len pravdu a najhoršie na tom je, že sa to ,že mal o Duanovi pravdu ani len nedozvie. Bola tam veľka otázka toho ako sa rozhodnúť a nebyť tým zlým.

Ta Pam mi tiež nesedela, vo chvíľi ked zavrela dvere som tušila o čo ide. No Bolo to hrozne to ako všetci tlačili na Deana, že Sam - on je nakazený ten zlý a treba ho zlikvidovať. Dean bol skvelý ako sa snažil zachrániť situáciu, ako od Sama nechcel odísť ako tam ostal s ním. Boli to hrozne sceny. Bála som sa o Sam, čo sa s ním stane, No a nakoniec zázrak, proste niečo neuveritelné, bola som veľmi rada, že je už v poriadku a že sa so Samom nič zlé nestalo. 704 No a nakoniec dôležitý rozhovor bratov pri ktorom si povedia veľmi dôležitú vec.

Skvelá epka to bola
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi

02x09 Croatoan

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Druhá séria-