DomovDomov  FAQFAQ  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  Zoznam užívateľovZoznam užívateľov  Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny  StránkaStránka  Prihlásenie  
Share | .

01x13 Route 666

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorSpráva
bookika
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1748
Registration date: 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: 01x13 Route 666   07.10.08 18:40

prave som padla na rit, lebo som si prezerala sledovanost epizod a vyslo mi, za najsledovnejsia apizoda sn bola prae tato! affraid affraid affraid 5,82 milionov. naozaj netusim cim to moze byt, leda ak uvodnou scenou v trailery lol! lol! ju
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.youtube.com/chicazd
Anwiel
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 4325
Nálada: smíšená
Registration date: 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: 01x13 Route 666   07.10.08 19:46

No, co si budeme řikat, tak když se jedná o takovýhle scény, tak lidi (holky) sou jako diví, aby to viděli co nejdřív a hlavně co nejvíc!!!!
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://www.anwiel.blog.cz
calla
Winchester
Winchester

Počet príspevkov: 1095
Registration date: 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: 01x13 Route 666   04.11.08 20:58

Normálne neviem čo od šoku napísať. Naozaj sa mi táto epka nepozdávala. Už na začiatku ma nezaujala tak som len ticho sedela a kukala čo sa prihodí dalej. Námet s vraždiacim autom bol super, ale nesedela mi tam tá Cassie ako sa do všetkého vŕtala. Rolling Eyes Celú epku som rozmýšlala nad tým, čo Deana na nej pritahuje. confused A neprišla som na to. lol! Najviac sa mi na celej časti páčila naháňačka s Jeppom. 702 A tie ich rozhovory počas toho. 603 Záver bol proste super. To asi preto, že tam chýbala Cassie 603 Rátali sa mi aj Samove pohľady na Deana 702. Nemôžem si pomôcť ale Dean sa mi videl nejaký divný. Akoby bol zachrípnutý alebo nieco No táto epka sa rozhodne zaradujeme medzi tie menej oblúbené Very Happy
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi

01x13 Route 666

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 4 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Prvá séria-