|
|
| Autor | Správa |
|---|
funny Pocestný duch

Počet príspevkov: 98 Registration date: 05.02.2008
 | Predmet: 01x13 Route 666 11.02.08 8:50 | |
| takže. nedalo mi založiť túto tému, pretože z hľadiska psychickej ujmy z videného znamenala aspoň pre mňa táto časť katastrofu musím totiž to zabŕdnuť do posteľnej témy medzi Casie a Deanom.... a to už niečo znamená nejdem písať čo to so mnou urobilo  ale chcela by som napísať postreh ....totiž to mne sa to celé zdalo nejaké divné, akoby silené a ten sex.....síce by som sa rada vymenila  ale neviem, nejako som im nemohla uveriť, že to bolo to pravé orechové. bolo to možno vášnivé po dlhom stretnutí ale láska mi tam nejak chýbala, ale možno sa mýlim....a teda ona mi ako tá práva pre Deana vôbec ale vôbec nepríde... a bodka. tak dámy, ak sa môžete vyjadriť k tejto problematike, šup sem s názormi chcem len podotknúť pre tých, ktorí toto už dávno videli, ja nie, preto som si dovolila založiť túto tému  |
|
 | |
Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 11.02.08 9:55 | |
| No tak tohle je téma jak dělané pro vražedné smajlíky. Byla jsem zvědavá, kdo se nakonec odhodlá pro jeho založení. Tak to vyšlo na funny. Vidím, že jsi na tom podobně jako já. Při sledování této epizody se ve mně vařila krev a měla jsem co dělat, abych to nakonec celé rozdýchala.  Do teď s tím mám problém, takže pokud to není nezbytně nutné, ani na to znovu nekoukám. Jako, já absolutně nechápu, proč museli vybrat snad tu nejhorší možnou herečku, pro Deanovu "životní lásku"....kdyby bylo po mém, žádnou "životní lásku" bych tam ani nestrkala.  Taková škatule hnusná a on jí všechno vykecá a poruší tak pravidlo Winchesterů...tím mě tedy Dean docela dost vytočil. Stejně jako ty, funny, ani já jsem jim to nežrala, vůbec mě nepřesvědčili o tom, že by se bůhví jak milovali.  A musím říct, že když to pak srovnám s další epkou, (kterou ještě všichni neviděli, takže nebudu spoilerovat) tak tohle bylo "o ničem". Nevím, jestli to všichni pochopí, jak to myslím, ale fakt nechci spoilerovat, tak to nebudu rozvádět. Prostě jsem trpěla celý díl a hlavně u té postelové scény, která se mi fakt vůbec nelíbila a ne jen proto, že se tam Dean muchloval s takovou.......  ...grrrr, nebudu sprostá, ale fakt se musím držet zuby nehty.  Sice by se mi vedle něj nelíbila žádná, ale tohle bylo teda tuplované.....  Panebože, tolik pěkných ženských prošlo seriálem a oni mu tam nastrčí TOHLE....  :alien: Jediné, co se mi na téhle epizodě moc líbilo a zachránilo celou situaci, byl Sammy a to jeho popichování Deana, respektive jak se mu snažil "vrtat" v citech.  No a ten konec, kdy ho telefonem navigoval, to snad ani nepotřebuje komentář, to jsem se chlámala jak blázen...  Prý "Já ho zabiju".....  Takže tolik můj skromný postřeh.  Musím končit, protože na Casie bych vydržela nadávat i několik dní, takže......  _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |
|
 | |
janka410 Winchester

Počet príspevkov: 5348 Age: 42 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 11.02.08 10:05 | |
| |
|
 | |
Ettie Winchester

Počet príspevkov: 1507 Age: 23 Bydlisko: in the arms of the angel Nálada: falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date: 13.01.2008
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 11.02.08 15:13 | |
|  tak tak... a ta holka na zaciatku 301 vam nevadila?  ju vlastne ani tak vidiet nebolo...alebo ich... |
|
 | |
Samabel Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 11.02.08 20:11 | |
| ano souhlasím holky........ nebudu komentovat přímo její vzhled, ale k Deanovi se mi absolutně jako typově nehodila..... to byl první velký kámen úrazu....no a pak vůbec to její předvedení v tom díle......a hot sex....no byl nějak moc hot, hot, hot  _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|
 | |
Kaja Winchester

Počet príspevkov: 1232 Registration date: 07.01.2008
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 11.02.08 21:10 | |
| Ja musím len a len súhlasiť aj ja si myslím,že sa vonkoncom k nemu typovo nehodila.Proste som nechápala.Kludne keby mu vybrali niejaku inu herečku tak nepoviem,ale musela by mať ešte aj inu povahu pretože ta jej sa mi vobedz nepozdávala.  |
|
 | |
bookika Winchester

Počet príspevkov: 1748 Age: 20 Bydlisko: Košice Registration date: 05.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 14:32 | |
| |
|
 | |
dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 15:38 | |
| fajn idem na vec. takze za prve tato herecka ma uz nastvala v inom serialy a to v 4400, takze ked som ju uvidela v SN zdvihol sa mi zaludok. Podla mna je to svojim sposobom pekna baba, ale k Deanovi sa nehodila a to ani vyzorovo, ani povahovo. Ich spolocne rozhovory zachranoval Dean, pretoze ja si nepomozem, ale mne tam prisiel velmi zlaty. Ako ked sa tam hadali a on priznal, ze ho zranila...no neviem ona tam bola hrozna, to ano, ale sposob akym to jensen povedal, proste ma to dostalo. co sa sexu tyka, tak no comment. ked som to videla prvykrat, tak moja mysel odtial proste cassie automaticky vymazala a na jej miesto zasadila niekoho ineho (koho asi?) no a bola som jasna. Nebolo to to prave orechove, ozaj to nebolo velmi presvedcive, ale tak dean bol podla mna sexy tak ci tak....fuu no opat mi stupa teplota. cassie to tam kazila a ta scena nebola az tak presvedciva ako napr sam a madison, ale no co uz. ten ich rozhovor na konci bol podla mna ozaj suprovy a tiez sa mi pacilo ako tam sammy do dean stale dobiedzal, aby mu povedal co bolo medi nim a nou. no a to jeho to je pozorovatelne zaujimave a zaujimavo pozorovatelne ma vzdy vie dostat  tuto epizodu velmi nemusim, az na niektore momenty, na ktore si to obcas pretacam, ale zase pre mna osobne to nebola az taka katastrofa. mne sa tam dean velmi pacil, takze vsetk ostatne akosi slo bokom a sustredila som sa len nanho..... |
|
 | |
Madlen Winchester

Počet príspevkov: 2061 Age: 21 Bydlisko: Nový Jičín Nálada: :) Registration date: 11.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 17:27 | |
| Tenhle ten díl jsem viděla snad jen 2x. Jednou na Primě a podruhé stáhnuté. Proto se nebudu k tomu nějak moc vyjadřovat, páč si ho už opravdu moc nepamatuju. Souhlasím s vámi, ta baba, jako "Deanova životní láska" se k němu naprosto nehodila. Zajímalo by mě, co na ní říkal Jensen, když zjistil, že ona má být Deanova milovaná... |
|
 | |

Počet príspevkov: 10063 Age: 23 Bydlisko: Praha Nálada: Povinne slohovky proste nemuzete mit radi... Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 17:29 | |
| _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|
 | |
bookika Winchester

Počet príspevkov: 1748 Age: 20 Bydlisko: Košice Registration date: 05.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 17:48 | |
| tu babu mu podla mna skor vyberali producenti alebo sa len tak jednoducho zjavila na castingu  radsej tam nemala chodit |
|
 | |
Madlen Winchester

Počet príspevkov: 2061 Age: 21 Bydlisko: Nový Jičín Nálada: :) Registration date: 11.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 18:03 | |
| Taky jsem si říkala, jakou nešťasntnou náhodou se tam připletla zrovna ona.... |
|
 | |

| Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 18:35 | |
| _________________ Feng Ming and Rong Tian. Someday, we will catch our happy ending...Sekai-ichi Hatsukoi - Onodera Ritsu no Baai: Kore wa koi ja nai! Koi ja nai!That place is engulfed in darkness. But that does in no way mean that there was never any light.PHIn bed my love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream. |
|
 | |
Madlen Winchester

| Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 18:52 | |
| No právě, když to srovnáš i s těmy, co vybírali k Deanovi, tak je to uplně nepochopitelné... |
|
 | |
SNlois Winchester

Počet príspevkov: 3033 Age: 21 Bydlisko: Jablonec nad Nisou Nálada: po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date: 11.12.2007
 | Predmet: Re: 01x13 Route 666 12.02.08 19:01 | |
| |
|
 | |
|