|
|
| Autor | Správa |
|---|
Ellen Žltočočko

Počet príspevkov: 693 Age: 42 Bydlisko: SR Nálada: hope never dies... Registration date: 23.03.2008
 | Predmet: Re: Gag Reel 13.08.10 10:19 | |
| | dion-fortune napísal: | mne sa tieto gagy pacia asi tak ako aj ostatne... nevidim nijaky markantny rozdiel. chalani sa spravaju tak ako vzdy.. |
No a ja práve v tom vidím problém, že je to viac menej stále to isté ksichtenie a ten istý, trochu silený humor. Proste ja osobne som dúfala v niečo nové. No, čo už.
|
|
 | |
dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: Gag Reel 13.08.10 16:22 | |
| hmm zaujimave.... pretoze mne prave tieto prisli menej opakovacie ako tie predtym  ak mam pravdu povedat viac 'trapne' mi prisli neustale blue steel pohlady a tak v tych predoslych gagoch... ale vravim, ze som to videla len raz na mini obrazovke, takze mozno sa moj nazor zmeni ked to pozriem znovu... |
|
 | |
Fay Diabolský admin

Počet príspevkov: 2327 Age: 25 Bydlisko: psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada: *tudududú tudútúúúú* Registration date: 03.03.2009
 | Predmet: Re: Gag Reel 13.08.10 21:51 | |
| | citácia: | | mozno sa moj nazor zmeni ked to pozriem znovu... | ň
myslím že nie a súhlasím s tebou, aj mne sa tie gagy páčili viac ako predchádzajúce.. nebudem to tu zbytočne rozvádzať, oni sú takí crazy, ako v týchto gagoch _________________ Nekecej a Vessluj! COME TO THE DARK SIDE… WE HAVE COOKIES!!They won’t make me leave you, Arthur. |
|
 | |
Zizi Winchester

Počet príspevkov: 4195 Age: 25 Bydlisko: Havaj Nálada: Everyday is another opportunity to shine :) Registration date: 05.04.2008
 | |
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Gag Reel 14.08.10 15:20 | |
| Ellen: tak v tomto s tebou súhlasím mňa osobne teda nenadchli nejako extra príde mi to stále to isté a miestami už to ani nieje zábavné  ale hold každému sa páči iné toto je len môj osobný názor |
|
 | |
Zizi Winchester

Počet príspevkov: 4195 Age: 25 Bydlisko: Havaj Nálada: Everyday is another opportunity to shine :) Registration date: 05.04.2008
 | Predmet: Re: Gag Reel 05.09.11 18:13 | |
| SUPERNATURAL SEASON 6 gag reel |
|
 | |
DeeDeeBea Nevinná obeť

Počet príspevkov: 19 Nálada: stále zasněná Registration date: 31.01.2012
 | Predmet: Gagy 05.02.12 20:53 | |
|  Tak se mi skoro zdá,že jsem jediná,komu se to líbí,je to jen můj názor,nekamenujte mne,prosím,ale,chachá,směju se ještě teď,třeba jak Dean nemůže posbírat ty zbraně,nebo jak se málem utopil ve whisky a "módní přehlídka ve dračí sluji",nebo Castiel s cigaretou.Popravdě řečeno,když se všichni musí při natáčení tvářit vážně,není divu že se začnou smát v tom nejlepším.No co,když je nějaký film dobrý,má svojí parodii nebo aspoň zkažené scény. |
|
 | |
Zizi Winchester

| Predmet: Re: Gag Reel 14.09.12 9:46 | |
| Myslím, že k tomu netreba nič dodávať. Príjemnú zábavu. Supernatural - Season 7 Gag Reel | kód: | http://www.youtube.com/watch?v=k6PrCJC87dQ |
|
|
 | |
just-me Lovec v plienkach

Počet príspevkov: 175 Bydlisko: Slovensko Nálada: nevyliečitelný optimista... Registration date: 26.03.2011
 | Predmet: Re: Gag Reel 14.09.12 17:46 | |
| len taká mini pikoška, ale je to celkom zlaté  | kód: | http://www.facebook.com/photo.php?v=10100488582538717 |
|
|
 | |
Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: Gag Reel 14.09.12 19:05 | |
|  Vidím, že jejich vztah pokročil po devíti letech do dalšího levelu. Díky za video, just-me. _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |
|
 | |
astík Crossroads demon

Počet príspevkov: 455 Bydlisko: Praha Nálada: with sn awesome Registration date: 19.01.2012
 | |
 | |
Chevy666 Pocestný duch

Počet príspevkov: 43 Age: 23 Registration date: 15.10.2012
 | Predmet: Re: Gag Reel 17.10.12 17:35 | |
| Takže moje obľúbené z Gag reel: 1. séria - Zatváranie dverí, Jensenove - I got it (keď hádže Jaredovi zbraň), posledná scéna v aute 2.séria - začiatok(Jensen s tými zubami:)), ranná sprcha:), scéna v aute(zrejme im dalo zabrať vydržať v tom smrade:)),Jared a jeho nohavice(I´ve ripped my pants:)), jedenie pri stole (ligament), Holy crap- Its ectoplasm, keď Jared zacúva do tých dverí, I cannot physically open this window, Jensenove Im free(to milujem  ), Dean a jeho jedlo (theyre delicious). 3.séria - tá scéna v cele s tou zbraňou,na cintoríne (You can do it in the morning), Are we -take that -chance, 4. séria - ďalekohlady, Jensen vs. cat  , Jensen - wood chips, Jared vs. výťah, 5. séria - keď Cass hádže tú fľašu a nie a nie ju rozbiť, Jensenova choreografia, Jensenove telefonovanie, Jensen vs. zapaľovač, 6. séria - Jared my line was briliant, I hate you, Thats two, potom: Its bobys entrance that way, ked sa zacnu smiat,  potom Mischa a jeho : Im gonna wear it as a worm-stache, keď sa dohaduju kto ma kedy co povedat, tie ich tanečky, Touch it?touch it. touch it. touch it. touch it? touch it., 7. séria - Jensen vs. košela, Look scott:), Jensen akože s gitarou, Thanks Booby-Youre ** welcome, thats all folks:) |
|
 | |
|