|
| | 06x09 Clap Your Hands If You Believe | |
| |
| Autor | Správa |
|---|
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 22.11.10 22:21 | |
| |
|  | | JMMM Lovec v plienkach

Počet príspevkov: 208 Age: 25 Bydlisko: Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada: daždivá Registration date: 21.11.2009
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 22.11.10 22:27 | |
| Ja si tiež myslím, že sa do SN jednoducho víly nehodia. Je to veľmi fantasy, vôbec nie hororové, aj keď uznávam, že sa objavujú v mýtoch (ak ale víly, tak by som ich akceptovala skôr ako tie lesné žienky, však hádam viete o čom vravím a nie tie Tinkerbelly, či jak sa to volali) a že určite v nich existujú aj tie rozprávkové, ale aj také poriadne zlé. Ale zas taká ..., že si oný víliak sadol na zem a začal počítať zrnká? To akože bolo čo? Ale zas, mne sa naopak tie predošlé diely páčili. Čo človek, to názor. |
|  | | sisel Žltočočko

Počet príspevkov: 724 Age: 23 Bydlisko: Polyform Nálada: KONEEEEEEEEEEEC :-D Registration date: 12.03.2008
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 22.11.10 22:42 | |
| takto, nevravim ze vily su pre SN to prave orechove, mne tiez velmi do SN nepasuju, ale su to nadprirodzene bytosti, tak preco nie? epka bola strasne haluzna, mozno som sa smial este viac z toho, ze som tam zazrel Picarda, toho herca co hral zleho viliaka. Poznam ho zo serialu Stargate. btw damy, ak by ste si odmysleli vily, nezdala by sa vam epka ako jedna z najlepsich v serii? |
|  | | JMMM Lovec v plienkach

Počet príspevkov: 208 Age: 25 Bydlisko: Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada: daždivá Registration date: 21.11.2009
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 22.11.10 22:46 | |
| Ja som písala, že by som ju zožrala aj s navijakom, keby sa objavil Trickster. Jednoducho, že si z nich spravil srandu, alebo keď bola tá rozprávková časť, keď to dievča v kóme priviedlo tie postavičky k životu. Proste, keby sa na konci ukázalo, že to bol odrb, tak by sa mi epka páčila. |
|  | | Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 22.11.10 22:51 | |
| no bohužial ani ked si víly odmyslím  pre mňa bola naj epka v sérií Weekend at Bobby´s .... ale koľko ľudí toľko chutí ... ja som vážne epku nevidela do konca, bohužial .... |
|  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 22.11.10 23:54 | |
| tak ja myslím, že každému sa proste páči niečo iné.... víly sú ozaj bytosti, ktoré by som v supernaturale osobne nečakala  fakt nezapadajú do kategórie typických sn príšeriek, ale ja myslím, že cieľom tejto epky bolo pobaviť, teda išlo o funny epizódu akými boli v minulosti tall tales, ghostfacers, changing channels.... a neviem, ale tak crazy bolo aj to, že dean a sam šli na con o supernaturale, crazy bolo, že sa ocitli v csi a klinike grace a podobne, takže víly by som ozaj až tak tragicky nebrala ja osobne som víly vždy považovala za nadprirodzené bytosti, rovnako ako drakov, upírov, vlkolakov, duchov.... videla som pár skvelých anime s "vílami" alebo tomu podobnými príšerkami a to, že sú to len nejaké nahé devy tancujúce za mesačného svitu na lúke je len jedna verzia príbehu o nich. možno nie v našich kútoch sveta  ale existuje pomerne dosť "zlých víl" v iných kultúrach. no fakt ide len o vec názoru. niektorí na sn nadávajú už od štvrtej serky, s ktorou som osobne nemala problém, iní zas frflajú na 5, ktorú som ja síce tak tragicky ako oni nebrala, ale nadšená som z nej tiež nebola  no a poniektorým sa proste nepáči šestka, ktorá mňa milo prekvapila. nikdy sa nespraví epizóda a už tobôž nie séria, aby boli všetci spokojní. a niekto má proste ten sarkastický zmysel pre humor v sebe a svoje názory na epizódu potom podáva v takom štýle, že si to niekedy asi ostatní zle vysvetlia alebo sa ich to proste dotkne... ale people chill out  veď ide len o seriál v telke a pár FAIRIES ja myslím, že táto epka bola freaking funny, totálne mi tam tie víly nevadili, ale beriem, že niektorým to proste prišlo moc.  (poviedku o tom ale určite napíšem. jedného dňa. vo vzdialenej budúcnosti. ale napíšem!!!!!  - keď už budem pri tom, možno ani ninjovia by neboli zlí  spravím crossover supernatural a xy anime  ) |
|  | | Ellen Žltočočko

Počet príspevkov: 693 Age: 42 Bydlisko: SR Nálada: hope never dies... Registration date: 23.03.2008
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 23.11.10 7:00 | |
| | sisel napísal: | | btw damy, ak by ste si odmysleli vily, nezdala by sa vam epka ako jedna z najlepsich v serii? |
Ja by som si musela odmyslieť viac ako iba víly, aby som nebola v rozpakoch. Podľa mňa to už v tejto epizóde tvorcovia trochu prešvihli. A to nielen tými vílami, ale aj akože ufonmi, za ktoré sa tie víly vydávali. Doteraz nechápem prečo práve za ufo, ale nechajme to tak. Ďalšia vec, ktorú by som si musela odmyslieť bolo správanie oboch bratov. Pripomínalo mi to paródiu na Deana a Sama, takže celé to vyznelo ako situačná komédia a nie ako horor. Škoda.
Želám si už len to, aby tvorcovia prestali experimentovať s tými nadprirodzenými bytosťami a vrátili sa k ukradnutým Božím zbraniam, ku Castielovi, k tomu čo vlastne hľadá Samuel a okorenili to nejakou napínavou zápletkou, kým Sam získa svoju dušu späť. |
|  | | Chrystelle Pekelný moderátor

Počet príspevkov: 10555 Age: 36 Bydlisko: Morava Nálada: Skvělá! Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 23.11.10 9:19 | |
| No vidíš, Ellen, a to já jsem zase byla ráda, že se zase chvíli neřešili andělé a Bůh!  Pro mě byl mnohem větší problém přijmout zápletku s "existujícím Bohem a anděli"  , což podle mě právě tvůrcové dost přešvihli, než teď s těmi vílami. Samozřejmě neříkám, že se mi do SN víly hodí. Taky jsem z toho byla trochu v rozpacích, ale nebránilo mi to vychutnat si tuhle skvělou epku i přes to. Jak už zde několikrát zaznělo, každému člověku se prostě líbí něco jiného a je to jeho věc. Jedni byli epkou nadšeni, druzí ji odsoudili, aniž by se dodívali.  To ale neznamená, že se tvůrcům nepovedla. Nepovedla by se, pokud by se nelíbila ani jednomu človíčkovi na celé zeměkouli a to určitě v tomto případě nehrozí, takže..... Osobně si myslím, že je to hlavně i o tom, jak moc má člověk bohatou fantazii, jak moc má v těchto věcech "přehled" (jako např. uváděla dion s těmi anime  ) a jak moc má zrovna chuť přizpůsobovat si SN k vysněné dokonalosti, které se stejně už nikdy nedočká.  Kdo se nesmířil s tím, že SN už nikdy nebude takový jako dřív, bude nespokojený pořád a se vším.  To už je jen každého věc. Já jsem se přes to naštěstí přenesla a už se nesnažím v SN hledat chyby ve scénáři, ale snažím se naopak vychutnat si to nejlepší, co nám teď v epkách nabízejí. V některé epce je toho dobrého víc, v některé méně, ale pořád jsou pro mě zajímavé. Narozdíl od většiny epizod 5. série. Toť můj názor, nikomu ho nevnucuju, ani to neznamená, že nechápu, když se někomu cokoliv nelíbí. (nevím, proč se to tady musí pořád omýlat, někteří lidé jsou fakt neskutečně vztahovační, jen co někdo napíše opačný názor  ) Ještě k těm příšerám....nevím, o čem by si někteří lidé představovali, aby SN pořád bylo, těch příšer taky není bezedné množství - to už by si tvůrcové opravdu museli vycucávat všechno doslova z prstu a to zřejmě nechtějí. Proto jsem ráda, že sem tam nahodí i nezvyklé téma a podle mě se jim to tentokrát povedlo, protože ať už to bylo jakkoliv střelené, byla u toho psina jak hrom. A i takové epky odjakživa k SN patří.  Stejně jako diváci, kteří takovéto epky nemají rádi a chtějí raději jen co nejvíc hororové, napínavé a kdoví jaké, prostě "perfektní". Jooo, hold, ta doba je už je zřejmě pryč, takže já už bezchybné epky nečekám a jak jsem psala, díky tomu jsem teď nečekaně spokojená. dion, počkejme, jak si Japonci poradí s tím SN anime, třeba se i těch ninjů tam dočkáme.  Já bych se nedivila a bylo by to úžasný, úplně živě před sebou vidím Deanovy a Samovy reakce. (btw, v neděli jsme byli na Slovensku a ve 2hod. v noci jsem nemohla spát, tak jsem se dívala na Death Note na Animaxu.  Jakobych to už neviděla, že....  Škoda že ten kanál nemám doma.  I když to bych nadávala na dabing.  Bohužel jsem prošvihla Naruta, takže nevím, kdo ho mluví.  Mara se chtěl dívat odpoledne chvíli se mnou, na "kreslenou pohádku", a nějak nedovedl pochopit, když jsem mu vysvětlovala, že tyhle "pohádky" nejsou ani omylem vhodné pro děti.  ) _________________ “The most important thing to me that i'm throwing away is not school. It's you, you bastard.” |
|  | | kaja666 Lovec v plienkach

Počet príspevkov: 250 Age: 20 Nálada: hm.... Registration date: 07.12.2008
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 23.11.10 13:36 | |
| Ok, možno víly nie sú typické SPN príšerky, ale mne padlo dobre, že sa konečne neriešili buď duchovia, anjeli, démoni alebo chytanie alfy. A navyše Sam bol neskutočný  Takto som sa nezasmiala už dlho... Najprv ten telefonát, keď unášali Deana  Ešte stále po tebe idú? A ten pokojný tón. A ešte si objednal pivko a pokukoval po čašníčke. Ako keby si objednával pizzu abo čo  A potom... Mal som čas "to adjust" a ako jej povedal, že sa to stalo pred pol hodinou, no mala som dosť. Musela som sa ísť vycikať ;D A potom Deanovo opisovanie únosu  A keď mu Sammy položil ruku na nohu a on ako keby... No proste bolo to bezchybné  Ja osobne dúfam, že Sammy ešte tak rýchlo dušičku späť nezíska a že si udrží tento prístup |
|  | | Polgara Pocestný duch

Počet príspevkov: 90 Bydlisko: nejzápadnější západ ČR Nálada: úplně andělská.... Registration date: 27.07.2010
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 23.11.10 15:25 | |
| | dion-fortune napísal: | ja si to normálne idem pozrieť ešte raz to sa mi už dávno nestalo, aby som bola epkou SN takto nadšená, ale to sa proste nedá odolať |
Naprosto souhlasím, taky jsem se neskutečně pobavila, přišlo mi to jako vítané spestření a odlehčení SPN Když se to vezme kolem a kolem, tak v každé řadě se vyskytne nějaký střelený díl Někdy mi to připadá, že to dělají kvůli klukům, aby mohli uplatnit svůj komediální talent A to že tam byly víly, mě to fakt spíš pobavilo než abych se v tom vrtala... Mnohem lepší bylo sledovat kluky, jak válí... Dean se zase předvedl, ty jeho ksichty a co teprve hlášky, jako třeba: "no,to mi ho teda vyndej..." a já jsem šla do kolen a co teprve scénka, jak "bojuje" s vílou a pak to vysvětluje Samovi No a Sammy...přiznám se, že jsem zatím z šesté řady trochu na rozpacích, je to takové šup sem, šup tam... nedotažené...jakoby to nemělo hlavu ani patu Občas se něco objeví a člověk si říká...tak fajn, co se z toho tak vyklube, ale pak to jaksi zazdí a už se o tom nezmiňujou... Taky mi připadá, že si Dean a Sam prohodili role... Sam se chová stejně jako Dean v prvních řadách, ale podle mě je roztomilé, jak nechápe, že dělá něco špatného nebo nevhodného... Někdy vypadá jako ztracený, třeba když ho Dean načapal v posteli s hipiesačkou a jeho : " Jsi na mě naštvaný,že?" mě dostalo a pak ten popis "únosu" a Deanovo: " měl bych se jít osprchovat.." Tak takhle: SPN zbožňuju, něco je super, něco míň, ale je to ten nejlepší seriál, co znám...žádné přeslazené scény těch amerických seriálů...podle mě je to skvěle nadávkované- napětí, humor,skvělá muzika, super auto,občas i nějaká ta ubulená scéna, která mě taky dostane a taky mají většinou dobrý výběr herců, třeba takový Crowley mě osobně hooooodně baví, ale zase třeba vůbec mi nesednou Cambellovci a koho by teda mohli vzkřísit je Gabriel - ten byl jedinečný Už jsem koukám napsala román, tak to teda uzavřu s tím, že mě SPN velmi baví a už se těším na další díly, jsem zvědavá, čím mě zase dostanou
PS: jo, ještě něco jelikož jsem srdcem i duší Castielova už od 04/01, tak by tam mohl mít víc prostoru... podle mě tomu ve 4 a 5 řadě dodával grády a to, jak ho Misha hraje je perfect |
|  | | Lex Pocestný duch

Počet príspevkov: 84 Age: 21 Bydlisko: DNV Nálada: prisposobuje sa okoliu Registration date: 17.06.2008
 | |  | | dion-fortune Winchester

Počet príspevkov: 12344 Age: 22 Bydlisko: saphire ocean :) Nálada: k-popovská :D Registration date: 01.12.2007
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 23.11.10 22:11 | |
| chrys: počkaj, ja si naruta na animaxe tento víkend vyhliadnem a dám ti vedieť, kto ho dabuje  inak na to anime sa teším jak malá  a chudák chlapec  takto deprimuješ svoje dieťa, keď mu zakazuješ "kreslené rozprávky"  ale tak máš pravdu, death note by som ani ja niekomu v jeho veku nepustila... za to naruta... bože ja som totálne v naruto nálade od minulého týždňa. damn the ps 2  a ninja v sn.... počkaj do konca série to budeme mať aj live  ale srsly taký crossoever naruto, supernatural a čo ja viem, trebárs nurahyon, to by mohla byť pekná prdel  spravím z toho sériu mini shot, každý bude cross s iným anime  kakashi meet sam, sam kakashi. how do you do?  btw som dnes bola na HP 7 v kine a jedna časť bola kreslená!!!!!!!!! a samozrejme to bola the best part of the movie inak súhlasím, že pokiaľ sa aspoň niekomu tá epka páčila, tak sa nedá považovať za nevydarenú  ja som len rada, že nie som jediná, ktorá bola taká nadšená |
|  | | Ellen Žltočočko

Počet príspevkov: 693 Age: 42 Bydlisko: SR Nálada: hope never dies... Registration date: 23.03.2008
 | |  | | janča Winchester

Počet príspevkov: 1165 Age: 23 Bydlisko: Vysočina Nálada: docela fajn Registration date: 29.07.2009
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 24.11.10 19:17 | |
| I v tomto díle bylo hlavním tématem - Sam bez duše, co s tím budeme dělat??? Sam – Nepozná rozdíl mezi vtipem, legrací a pravdou, neví kdy se smát, mluvit a kdy je lepší mlčet. (tak se už choval i v minulé epizodě). Nemá prostě pro to cit, má uvnitř sebe prázdno, je mu to jedno - chybí mu ta duše. O té jeho duši snad ví každý na zemi i pod zemí a bude se vychloubat, že zná způsob, jak ji navrátit, samozřejmě za nějakou protislužbu. Sam má možná docela dilema. Sice zase Deana ujišťoval, že svoji duši chce zpět, ale takový jednoduchý život bez bolesti, utrpení, cítění, emocí mu zatím vyhovoval a bude tedy zajímavé, zda se ho opravdu bude chtít vzdát. Nedělá mu problémy teď něco svatosvatě slíbit a až dojde na „lámání chleba“ ucuknout a úplně klidně říct „změnil jsem názor.“ Jen aby ho Dean nemusel k navrácení duše donutit násilím. Dean – Tak se snaží Samovi „vtlouct“ do hlavy co je správné, jak se má chovat, aby se na něho okolí nedívalo jako na chovance z ústavu, až je z toho chvílemi na mrtvici. Je zajímavé, proč ho ti skřítkové vrátili, když ostatní unesené si nechali. Bylo to opravdu proto, že se oháněl tou pistolí a nožem? A ta poznámka, že je označený, byl u nich a je už v jejich moci. Náznak, že se k tomuto tématu – skřítkové hodlají scénáristé ještě vrátit!!!! Jared i Jensen zahráli svoje role, „Sam – je mi to volný, Dean – mě z tebe brzy klepne“, velice dobře. |
|  | | pipo Pocestný duch

Počet príspevkov: 73 Bydlisko: Lučenec :) Registration date: 05.09.2008
 | Predmet: Re: 06x09 Clap Your Hands If You Believe 26.11.10 20:44 | |
| Epka vtipná, SPN sa už nemože ponoriť viac ako je teraz, tak to aspon robia vtipnou formou, budme radi aspon zato  Pre mna nech v ďalšej epke nahánajú aj šmolkov, stare SPN je preč, tak nech je to aspon vtipné..... |
|  | | | | 06x09 Clap Your Hands If You Believe | |
|
| | Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |